Не мисля, че ГЕРБ са загубили контролирано и нарочно някои

...
Не мисля, че ГЕРБ са загубили контролирано и нарочно някои
Коментари Харесай

Социолог предрече какво ще се случи на пленума на БСП

Не мисля, че ГЕРБ са изгубили следено и преднамерено някои места на локалните избори. Това звучи несериозно. ГЕРБ, в случай че трябваше да подарява на някого изборите, щеше да подари на Движение за права и свободи, а това не се случи. Това е моята догадка.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 социологът Михаил Мирчев, който разяснява тематиката за отминалите кметски избори.

"Целта на Корнелия Нинова е да оцелее по време на започващите отчетно-избори събрания преди Конгреса. За мен Нинова има огромни шансове да остане ръководител на партията, само че това зависи кой ще излезе против нея. Българска социалистическа партия е в явна рецесия.

Тя не може да бъде толкоз елементарно преодоляна посредством и на вътрешната съпротива. Опозицията сподели една беззащитност на миналия пленум. Те се изложиха с това "кърваво " писмо ". Българска социалистическа партия са уязвими по много линии и при тях има доста неуместни въпроси, като последният е за какво не издигнаха претендент за КПКОНПИ ", съобщи социологът.

"Не мога да разясня дали Българска социалистическа партия ще завоюва идните парламентарни избори. Има доста време дотогава. ГЕРБ са разколебани, само че за мен Българска социалистическа партия не може да смъкна Бойко Борисов и ГЕРБ от власт. Партията, която може да ги смъкна от валст, е Движение за права и свободи. Това е персонално мое мнение.

Ключът за оставянето на власт на ГЕРБ или подаването на оставка от страна на Борисов е в Движение за права и свободи. Дали Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще се сближат следва да забележим ", разяснява Мирчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР