Не мисля, че едно подобно разсъждение трябва да се базира

...
Не мисля, че едно подобно разсъждение трябва да се базира
Коментари Харесай

Зам.-директорът на Пирогов все пак призна, че има болници, които не са солидарни за COVID-19

Не мисля, че едно сходно размишление би трябвало да се базира на такава къса статистика. Не съм сигурен, че аз би трябвало да ви отговоря на този въпрос – би трябвало да ви отговорят хората, които твърдяха, че не съществува подобен вирус, които горяха маски по площадите. Това съобщи зам.-директорът на „ Пирогов ” проф. Николай Габровски, откакто беше запитан по какъв начин по този начин България освен за ден, само че към този момент и за седмица е номер едно в света по умряли на 1 000 000 души население – 23,3 жертви.
„ На всички ни е по-трудно, апелирам, бъдете по-търпеливи ”, разяснява Габровски по отношение на положението на здравната ни система. Той изясни и, че колкото и да са готови по-големите лечебни заведения, те не могат да устоят. Професорът сподели и очевидното – по-малки и даже нетолкова дребни лечебни заведения пренасочват пациенти към по-големи лечебни заведения в случаи, в които могат да ги поемат. „ Имахме случай от много огромна болница с оправданието „ ние тук нямаме кардиолог, отивайте в „ Пирогов ”. За мен такива случаи са една абдикация и се надявам контролните органи да имат един по-добър взор върху такива заведения ”, сподели Габровски, откакто съобщи, че въпросната болница, която не уточни по име, си работи по положителни клинични пътеки с НЗОК.
 Решено - нарастване на заплатите на лекари, сестри и санитари и отвън 1000 лева, давани за ковид Решено - нарастване на заплатите на лекари, сестри и санитари и отвън 1000 лева, давани за ковид
Наред с спомагателния тласък за борещите се на първа линия с COVID-19 - 1000 лева месечно, от идната година медицинският личен състав ще...
Същевременно Габровски изясни, че огромен брой негови сътрудници се заразили отвън работа. За мен персонално главният въпрос е до каква степен въведените ограничения се съблюдават, разяснява той пред Нова телевизия. Габровски смята, че даже по-леки ограничения не се съблюдават, тъй като не. „ 10 индивида не желаят да носят маски и надали не в този момент всички ще вървим със скафандри ”, сподели той.
По принцип е по този начин – съгласете се, че поради 10% неспазващи ще бъдем осъдени останалите 90%, продължи Габровски. След като два пъти беше запитан дали властта не носи отговорност за случащото се, професорът отново трансферира към обществото и неговата отговорност.
Март-април мислехме, че сме готови, до момента в който не влезе първият пациент. Мисля, че и сътрудниците общопрактикуващи лекари трябваше да създадат голяма промяна в работата си, само че това не може да стане внезапно. Не всичко е идеално, само че по тази причина би трябвало да бъдем солидарни, сподели Габровски.
Не ми се мисли за сюжет „ полеви лечебни заведения ”, само че би трябвало да се готвим за най-черния сюжет, съобщи професорът. Той обаче изрази удовлетворение от „ напора ” от студенти и видя закалка за тях в сегашната обстановка.
 Какво не прави Борисов, с цел да няма рецесия с COVID-19 Какво не прави Борисов, с цел да няма рецесия с COVID-19
Когато в края на април потвърдих с поисканата от мен заповед за основаване на НОЩ, че ръководството на Коронавирус рецесията е незаконно, почт...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР