Не мисля, че е сериозно обвинението на премиера, че разравяме

...
Не мисля, че е сериозно обвинението на премиера, че разравяме
Коментари Харесай

Крум Зарков: Отказахме няколко пъти да участваме в голям коалиция



Не мисля, че е съществено обвиняването на премиера, че разравяме паветата по бул. "Дондуков ". Свидетели сме на едно неглижиране на проблемите. Това не е съответно. Не знам кой рови паветата, само че има откровено неодобрение на хората от ремонта на "Дондуков ". Това сподели Крум Зарков от Българска социалистическа партия в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Според него тематиките, които повдигат се неглижират. „ Това не е естествен разговор. Понякога най-вероятно прекаляваме, само че не може на всяка рецензия да се дава отговор с обвиняване. Това не е добре за ръководещите “, предизвести той.

„ Опозицията няма потребност от прилагателни, тя е там с цел да бъде коректив на властта, да се приготвя и да поеме властта “, акцентира представителят на Българска социалистическа партия.

„ Декларацията на ГЕРБ, прочетена на конгреса не беше изненада за нас. Ние отказахме няколко пъти да участваме в огромен коалиция. Част от тези оферти беше Корнелия Нинова да оглави Народното събрание, а Деница Златева да влезе в кабинета. Това би било нездравословно. Такива обединения раждат чудовища. Не съм чул никой от моите сътрудници да е ходил да се моли за каквото и да е, в противен случай ние отстояваме твърдо нашите позиции “, безапелационен бе Зарков.

Той разяснява и прословутата директория за проверка на прехода. „ С или без подписа на който и да е проверката на прехода няма да докара до нищо. Ние взехме решение да приказваме по тематиката в отговор на настояването на ГЕРБ. Ще поканим всички политически сили да стартираме тази проверка, само че тя би трябвало да стигне оттатък прехода “, сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР