Не мислете, че жените се чувстват най-секси на 20, когато

...
Не мислете, че жените се чувстват най-секси на 20, когато
Коментари Харесай

Разкриха кога жените се чувстват най-секси

Не мислете, че дамите се усещат най-секси на 20, когато са най-стегнати и с безупречна кожа - дамите са най-уверени в телата си на 65, откри изследване, оповестено във в. " Метро ".

Ново изобретение: Кога дамите желаят най-вече секс

Изследването било поръчано от стилната компания " Ем енд ко " и обхванало 3000 представителки на нежния пол. Те трябвало да отговорят на въпроси по отношение на това по какъв начин се усещат в бански костюми съгласно другите възрастови групи.

Общо взето дамите нямали високо самочувствие в плажно облекло, като те го оценявали с петица по десетобалната система. Но дамите на възраст сред 65 и 74 години оценявали доверието в телата си с шестица.

Разкриха по кое време дамите са най-уверени и задоволени от секса

Колкото дамите ставали по-възрастни, толкоз по-малко са били кахърите им за извайване на " бикини тяло на фантазиите ". Това мощно ги отличавало от 20-30 годишните, които страдали, че не могат да покрият условията за идеално плажно тяло.

Вестникът цитира и анкета на Галъп от 2014 година, съгласно която 75 % от американците на възраст над 65 години се чувствали уверени във външния си тип. Този % се оказал в пъти по-висок спрямо по-младите възрастови групи.

И още за женската убеденост:

Вижте какво не трябва да тормози дамите по време на секс

Ето в какво са най-неуверени младите дами

Жените в черно излъчват безчувственост и недостижимост

Жените, които са най-уверени в своята половост

Жените са най-самокритични пред огледалото у дома и в пробната По тематиката Разгадаха тайната на женския оргазъм Разкриха по кое време дамите се радват на най-хубав секс Вижте какъв брой време отделят дамите по света за " полови номера "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР