Не мина много време от сватбата на Марк Антъни и

...
Не мина много време от сватбата на Марк Антъни и
Коментари Харесай

Марк Антъни и Надя Ферейра очакват първото си дете

Не мина доста време от сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра и щастливата двойка ни изненадва още веднъж. Този път с новината, че ще стават родители.  54-годишният артист и 23-годишната му брачна половинка Надя Ферейра оповестиха на 14 февруари, че чакат първото си дете дружно.

Те споделиха вълнуващата вест с обща фотография в Instagram, която демонстрира ръцете им, галещи растящото коремче на някогашната участничка от Мис Вселена. " Най-добрият подарък за Свети Валентин! Благодаря ти, Господи, за тази толкоз огромна благословия в живота ни ", пишат те.



Въпреки че Надя не споделя в кой месец е, по всичко проличава, че е при започване на бременността. Когато двамата подписаха брак в края на януари, моделът изглеждаше в отлична форма и нямаше и помен от по-голямо коремче. Тяхната обилна, осеяна със звезди гала се организира в изискания Музей на изкуствата Перес в Маями, Флорида. Някои от гостите на сватбата включваха Дейвид и Виктория Бекъм и техните деца Харпър, Ромео и Круз, Салма Хайек, Луис Фонси, Деди Янки, Малума, Лин Мануел Миранда, звездата от " Във висините " Антъни Рамос, Лия Ремини и други.



След сватбата Надя показа няколко професионални фотоси в своя Instagram и назова деня " неповторим, магически и паметен ". Тя изглеждаше като принцеса в невероятна булчинка рокля, украсена с цветя, дело на израелската фешън дизайнерка Галия Лахав. Въпреки че Надя не сподели втората си рокля, дизайнерката разкри пред People, че в действителност е основала две рокли по поръчка за специфичния ден на Надя и Марк.

Слуховете за връзката на щастливата двойка започнаха, откакто двамата бяха видяни дружно в Мексико Сити при започване на 2022 година Двамата потвърдиха връзката си публично в Instagram със фотография на Надя, сгушена до Марк, през март същата година. Марк и Надя оповестиха годежа си през май 2022 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР