Не мина много време от официалното обявление за неуспешния край

...
Не мина много време от официалното обявление за неуспешния край
Коментари Харесай

Първите нападки към Де Фрай започнаха

Не мина доста време от формалното съобщение за несполучливия завършек на договарянията сред Лацио и Стефан де Фрай за нов контракт, а спортният шеф Игли Таре стартира с нападките. Шефът укори централния бранител в това, че не се е държал почтено и е спретнал „ дребна игричка” по време на диалозите.

Лацио разгласи: Де Фрай напуща клуба

Албанецът бе заречен обществено, че ще изложи своята версия за случилото се по-късно при подобаващ миг, по тази причина малко хора чакаха сходно включване от него единствено 3 дни след оповестението на неприятната вест за „ лациалите”.

„ Това бе решение, което взехме след дълго време. Прекъснахме договарянията, тъй като неговата страна не се държа честно”, разяснява Таре.

Де Фрай: Боли ме, че си потеглям от Лацио по този метод

„ Като изключим тази дребна игричка, продължаваме напред. С Де Фрай изкарахме чудесни 3,5 години дружно, спечелихме много и се надявам да приключим сезона с още повече триумфи, тъй че той да има опция да отиде на друго място.”

„ Не ни липсват играчи. Лацио ще продължи и без Де Фрай. Клубът израсна през годините, по тази причина се надявам той скоро да бъде мечтана дестинация, а не просто трамплин”, добави Таре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР