Не ми се е случвало друг път да не ме

...
Не ми се е случвало друг път да не ме
Коментари Харесай

Пилотът на непроверения самолет: Службите трябва да бъдат похвалени, отреагираха много бързо

Не ми се е случвало различен път да не ме ревизират на летището, сподели в изявление за утринния блок на bTV Мирослав Хинков. Той е пилотирал дребния частен аероплан, който излетя от летище София без да бъдат тествани пасажерите.

По думите му в множеството страни процедурите са много по-облекчени, влизат пасажерите в съответната зала, идва полицията и им поглежда им паспортите.

Четиричленното семейство Хинкови излетяло с частния си аероплан от площадката в село Драгановци. На борда бил и приятелят на щерка им. Отивали на отмора в Гърция. За да стигнат до там, би трябвало да минат през гранична полиция, каквато има единствено на интернационалните летища. Затова трябвало да кацнат в София. Там ги посрещнал рамп сътрудникът по всички правила и ги съпроводил до терминала. " Оттам нататък нещата малко се усложниха по наше предпочитание, тъй като аз трябваше да сляза, имах малко работа в София, а останалите пасажери трябваше да останат ", изяснява летецът. Така през инспекция минал единствено той. Проверили му даже паспорта, въпреки че не идвал от чужбина.

Разделил се е с останалите пасажери, трима останали на терминала, а брачната половинка му, която също е авиатор, отишла да следи по какъв начин зареждат самолета с гориво. По-късно се оказало, че спътниците му не са били тествани. Пилотът показа, че не попитал останалите дали са минали инспекция, тъй като закъснявал, бил обезпокоен и за метеорологичните условия и по този начин и не станало въпрос, а и това не било негово обвързване.

Според Мирослав Хинков службите по-скоро би трябвало да бъдат похвалени, тъй като са отреагирали доста бързо и при кацане в Гърция, незабавно са ги ревизирали и са им създали копия на паспортите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР