Не ми е за пръв път да изразявам различно мнение,

...
Не ми е за пръв път да изразявам различно мнение,
Коментари Харесай

Алтернативата на статуквото е още по-лоша, смята Огнян Минчев

Не ми е за пръв път да показвам друго мнение, в което имам вяра, когато хората са разграничени полярно на две крайни позиции. Държа на това, което споделям. Статуквото е отвратително - и напълно явно, неудържимо. Наличната опция на статуквото е неприятна и неприемлива.

"Създавайте нова, допустима, смислена и перспективна опция на статуквото. Гражданският митинг може да бъде едно положително начало на политическа смяна. Ако над него не се построи допустима опция, резултатите няма да бъдат по-добри, в сравнение с при предходни цивилен митинги. Напротив, при днешната настройка има заплаха да се окажат по-лоши ", написа политологът Огнян Минчев на страницата си във Facebook.

Според Минчев Румен Радев няма персоналния потенциал и не е безспорна фигура, с цел да оглави смяната в страната: "Не мисля, че той има задоволителен политически потенциал и не мисля, че е самостоятелен, в това число от външни сили - знаем по какъв начин той пази, където и да отиде, Русия и махането на глобите против нея ".

Политологът уточни съпредседателя на "Демократична България " Христо Иванов като единствения израстващ политически водач.

"Със съветници, които придвижват към съветското посолство тайните клаузи на договорката за закупуване на Ф-16. Българска социалистическа партия е разграничена дали да отиде с Движение за права и свободи и ГЕРБ, или в друга посока. Това са действителности, които демонстрират, че посочваната опция не е допустима ", счита Огнян Минчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР