Не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме

...
Не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме
Коментари Харесай

Борисов към д-р Мангъров: Не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме

Не ми е прелестно в общественото пространство да се разделяме по една или друга тематика. Говорим за едно и също. Ти го обясняваш по един метод, щабът - па различен.
Това съобщи министър председателят бойко Борисов по време на срещата си с доцент доктор Атанас Мангъров, който беше член на прекратилия неотдавна активност Експертен медицински съвет.

Именно ясно декларираната позиция на доктор Мангъров се трансформира в ябълка на раздора и пердизвика известни задочни разногласия межу Съветът и Националния действен щаб. Основната разграничителна линия бяха бързите проби.

" Имам огромно почитание към теб и всеки, който е на сходна позиция и лекува хора, се употребява освен с утвърждение и почитание. И не ми е прелестно в общественото пространство да се разделяме по една или друга тематика ", съобщи Бойко Борисов.

“Макар че ние приказваме за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един метод, щабът по различен, само че то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме опция да употребяваме всеки разум, с цел да намерим най-правилното решение “, акцентира още министър председателят.

С доцент Мангъров ще продължим да работим дружно, тъй като постоянно се вслушвам във всяко мнение. В миг като настоящия не...
Posted by Бойко Борисов on Wednesday, April 8, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР