Не ми е никак енигматичен Слави Трифонов, особено след вчерашния

...
Не ми е никак енигматичен Слави Трифонов, особено след вчерашния
Коментари Харесай

Политолог: ИТН започват да губят връзка с действителността, твърде насериозно вземат нещата

Не ми е по никакъв начин мистериозен Слави Трифонов, изключително след вчерашния си монолог, на мен ми са ясни нещата, само че казусът е, че не по този метод желаят да са ясни нещата хипотетичните политически сътрудници на господин Трифонов.

Това разяснява пред БНР на Любомир Стефанов, политолог и учител в Нов български университет.

„ А не би трябвало да има толкоз огромна непредвидимост, това не е положително за бъдещето на страната. Градим нещо като стени сред политическите партии, става известно, че всеки звъни на другия на разнообразни телефони, остава се с усещане, че те не си приказват тези хора, че даже не се срещат “, сподели още Стефанов.

„ Това е като че ли е, че да потвърждават кой е по-решителен да извърши промени, макар че една част от евентуалното бъдещо ръководство си го показва като реваншистки ревизионизъм, само че пък ми се коства, че " ИТН " ( Има Такъв Народ ) този път прекомерно насериозно вземат нещата, само че стартират да губят връзка с действителността и почват да припознават мечтаното за действителност “, разясни още политологът.

По думите му концепцията за паралелната и открадната страна със завладените институции не е лишена от съображение в България. А процесът с представянето на канидата за министър председател на Има Такъв Народ е мощно претрупан с прекомерно екстравагантен детайл на изненада, вместо да го заместят с прагматичен разумен политически диалог.

По думите на Стефанов отиването на трети избори няма да е наказване за хипотетичните полотически сътрудници на Трифонов, както той си мисли и неговите гласоподаватели, а по-скоро ще е наказване за него самия. " Бутафория, бутафория, само че тук приказваме за ръководство на страната ", съобщи още Стефанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР