Не мечтая за нищо, направо изпълнявам мечтите си, без да

...
Не мечтая за нищо, направо изпълнявам мечтите си, без да
Коментари Харесай

Излезе „Дневници & Делници“ от Татяна Лолова

Не бленувам за нищо, напряко извършвам фантазиите си, без да ги бленувам. Това съобщи пред БГНЕС обичаната на генерации българи актриса Татяна Лолова, отговаряйки на въпроса защо мечтае в делниците си. В книжовен клуб „ Перото “ се състоя премиерата на „ Дневници & Делници “ от Татяна Лолова под съставителството и редакцията на Георги Тошев.

„ Делниците са празници, тъй като когато е празник, е доста уморително, а когато е делник, можеш да си отпочинеш и да се занимаеш с нещо. Днес е делник, тъй като не е понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък в това влиза, а не е събота, неделя. Така че през днешния ден ще представим една превъзходна книга. Като я виждам, не мога да й се нарадвам, не мога да я нагаля и да наблагодаря на издателството, което избра подобен екип, с цел да направи тази хубава книга с моя лик начело. “

Георги Тошев съобщи, че делниците на Татяна Лолова са тези остарели, забравени тетрадки, които е разкрил преди време в нейния дом. „ Тетрадки, които носят доста скъпа информация за един извънредно динамичен, богат и трогателен живот, какъвто е животът на тази актриса “, сподели той. За него е доста скъп погледът към сътрудниците и хората, с които тя се е срещала през годините, с тези забележителни създатели, някои от които даже са считани за нейни съперници. „ Моята огромна изненада е какво тъкмо око, какъв брой доста обич и почит към своите сътрудници през годините е носела и продължава да носи Татяна Лолова, тъй като в тези среди, а и освен в тези среди, е доста мъчно, съвсем невероятно актьор да каже добра дума за различен актьор, а Татяна Лолова е доста откровена в своите усещания и в своята обич към сътрудниците си “, съобщи Георги Тошев.

„ Дневници & Делници “ е по едно и също време и дневник, и албум, отдаден на публиката. Част от тиража на книгата се популяризира като колекционерско първокласно издание с подпис от любимката на публиката и включва две репродукции на рисунки и една пощенска картичка. В книгата ще прочетете нейните същински бележки, усещания и прекарвания, случили се през годините – от детството, студентството, първите функции, първата книга, приемането на премията „ Аскеер “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР