Не ме разбирайте погрешно, мъжете са чудесни в леглото. Но

...
Не ме разбирайте погрешно, мъжете са чудесни в леглото. Но
Коментари Харесай

Осем неща, които мъжете не знаят за секса

Не ме разбирайте неправилно, мъжете са чудесни в леглото. Но за мъжете сякаш сексът е нещо елементарно – възбудят се, почват да те опипват настървено и стартират да си мислят за футбол, в случай че нещата се разгорещят прекомерно бързо и кулминационната точка им е на път да прецака вашия оргазъм. Но дамите сме малко по-сложни в леглото. Без значение какъв брой дълго един мъж е с една жена и я схваща, има някои неща, които той в никакъв случай няма да разбере за секса.

1. Жените не си падат по смяната на техниките ви, що се отнася до любовната игра
Момчета, когато жена ви направи комплимент за невероятния орален секс, който й подарявате, това, което тя в действителност има поради, е: „ Моля те, продължавай да правиш това, което правиш тъкмо в този миг. Сега не е доста положително време за опити. Да, знам, че езикът ти може да прави страшни акробатики. Моля те, апелирам те, апелирам те - не променяй скоростта. Е, не. Това беше по-бързо от предстоящото. Оргазмът си отиде. Обратно при броенето на овце “.

2. Агонията от това да се поддържаш „ там, долу “
Много дами са в непрекъсната война с окосмението по гениталиите. Тези, които вървят на коламаска, са се посветили на съвременно изтезание веднъж в месеца. Тези, които залагат на бръсненето, пък си разрешават да позволен изострен предмет на сантиметри от клитора си. Разбира се, всеки мъж може да каже, че е никакъв проблем да вървим натурални като прародителите си, само че има един проблем – дамите знаят, че не изгаряте от предпочитание да се гмурнете в море от косми.

3. Минаването през банята преди секс е неотложно
Жените използваме банята преди секс освен с цел да се освежим, само че и даа намажем тялото си с кокосово олио, някакви други помади или да впръскат малко ароматен парфюм в косите си. Мъжете също хигиенизират тялото си, само че е добре преди да се отдадат на милувки, да минат и през тоалетната. Не е доста прелестно по средата на акта да се извинят с позив на природата.

4....също и след секс
Извинете, само че отново би трябвало да минете през банята. Оргазмът е оргазъм, само че хигиената си е хигиена. Ако не оставаме да се гушкаме във вас, а хукваме към мокрото помещение, знайте, че ние в действителност би трябвало да скочим от леглото незабавно след секс, с цел да се изпишкаме. Това предотвратява зараза на пикочните пътища. Изобщо имате ли визия какъв брой е мъчително да имаш такава зараза?

5. По-полека с гърдите
Благодарни сме ви, че обичате гърдите ми. Но по-полека с тях. Дори и когато една жена харесва по време на секс да сте по-груби с тях, по-добре първо започнете по-нежно. Колкото по-бавно, толкоз повече дамата ще желае още и още, а търпението ви ще бъде възнаградено.

6. Това, че използваме лубрикант, не значи, че не струвате в леглото
Има случаи, в които лубрикантът е нужен и не би трябвало да го приемате персонално. И на вас от време на време ви е по-трудно да разсъните мъжествеността си. Има някои дни от месеца, изключително след месечния цикъл, в които дамата естествено създава по-малко лубрикант. Същото и до момента в който кърми. Ако не сме задоволително овлажнени, това няма нищо общо с количеството на желанието, което изпитваме към вас. Затова стига към този момент с нелепостите и се захванете с това, което в действителност е значимо.

7. Оценявайте женското долни дрехи, по дяволите
Качественото дамско долни дрехи коства много пари. Знам, че сте по-заинтересовани към това, което се крие под дантелата, само че не забравяйте и това, че сме се постарали да си купим нещо секси. Понякога дамите имаме потребност да се усещаме като сексбогини за най-малко 10 минути, преди да ни свалите това същото долни дрехи. Само за 10 минути – окей?

8. Жените може към момента да изпитват полово предпочитание и след секс
Не е откачено жена да желае да прави още веднъж секс, откакто преди малко е свършила. Разбираме, че телата ви действат по друг метод от нашите и почитаме това, че би трябвало да поспите след климакс, само че в случай че видите жена ви да се пипа на другата страна на леглото, не я мислете за откачалка. Може и да й помогнете да получи още един оргазъм. Ръцете ви към момента работят.

Помнете, че хубавите оргазми се случват на тези, които дават.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР