"Не ме пускат преди да съм си свършил работата, включително

...
"Не ме пускат преди да съм си свършил работата, включително
Коментари Харесай

Христо Иванов: Съпартийците ми не ме пускат докато не си свърша работата

"Не ме пускат преди да съм си приключил работата, в това число тази млада политическа организация да създаде своите нови млади водачи. " Това сподели на влизане на Националната конференция на "Да, България " ръководителят на партията Христо Иванов. Той уточни, че в идващия си мандат ще работи по това до идващите избори да има доста претенденти за лидерския пост. Предстои той още веднъж да бъде определен за водач на "Да, България " и надлежно за съпредседател на "Демократична България ", защото единственият претендент за лидерския пост.
Снимки: Румяна Тонева, "24 часа "
 
Той акцентира, че Демократична България постоянно е работило да има без значение ръководство без ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че нормализация на политически живот ще е невъзможна без търсенето на консенсус с тези две партии за конституционно болшинство. Затова през вчерашния ден Иванов предложи в Народното събрание да се сътвори комисия за промени в конституцията.
 
Той разяснява и последните изявления по собствен адрес от шефа на КП КОНПИ Сотир Цацаров. "Удовлетворен съм от това, че господин Цацаров ме показва като собствен критик, който с стимулирал неговата оставка. Трябваше да си я подаде. Не съм го подлагал на критика за всичко, което се случва в страната. Критикувал съм го единствено за неща, които той дава отговор за тях като някогашен водач на прокуратурата и водач на статуквото в правосъдната власт ", сподели Иванов и уточни, че сме доста подложени на критика в интернационален проект от "липсата на битка с политическата корупция ", а Цацаров и Гешев носели отговорност за това. Затова той още веднъж прикани основния прокурор да си подаде оставката.
 

Христо Иванов и Антоанета Цонева
 
"Вижте цените на газта и ще видите. България можеше да избегне тази ценова обстановка с газа. Това зависи в голяма степен от "Булгаргаз ". Надяваме се новото управление да вземе бързо ограничения и да покаже бързо резултати, тъй като няма да има 100 дни ", разяснява той цените на газа.
 
Кризата с Украйна може да е проблем за доставките на газ, само че Иванов изясни, че е окуражен, защото министър председателят Петков увери, че има проект да не се стигне до енергийна рецесия у нас.
 

Депутатът Атанас Славов, министър Надежда Йорданова и министър Божидар Божанов (от ляво на дясно) 
 
 

Селфи с редови членове за спомен
 
Източник: "24 часа "
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР