Не ме отписвайте, продължавам, лаконичен беше треньорът Димитър Димитров-Херо, който

...
Не ме отписвайте, продължавам, лаконичен беше треньорът Димитър Димитров-Херо, който
Коментари Харесай

Херо: Не ме отписвайте, продължавам

" Не ме отписвайте, не преставам ", сбит беше треньорът Димитър Димитров-Херо, който след шампионския сезон с Лудогорец се раздели с клуба, написа Блиц.

 

59-годишният бургазлия даде да се разбере, че не е подготвен за пенсиониране. Не крие, че избира да почива в родния си град.

" Флагман " потърси именития треньор за мнения и прогнози, по отношение на идните осминафинали от Мондиал 2018 в Русия.

" Имам посетители от Казахстан, на които приписвам времето си. От Павлодар са и нямат нищо общо с футбола. А що се касае до Световното, надали аз мога да дам най-хубавите прогнози, още повече, че по справедливи аргументи не съумях да виждам всички мачове до момента ", съобщи Херо, който се слави с невероятния си хъс да следи изкъсо срещи даже и от юношеските шампионати у нас.

Почетният жител на Бургас от 2011 година и на Павлодар от есента на 2016-та призна, че се пробва да демонстрира прелестите на нашето Южно Черноморие на казахстанските си другари, с които станал изключително непосредствен при престоя си в Иртиш.

" Нека обърна внимание и на фамилията си. Имам разновидности за професионално развиване в чужбина, и то за няколко дестинации. Повече не разясня, поради доброжелатели ", сбит беше пред " Флагман.Бг " Димитър Димитров, който на 9 юни стана на 59 години, само че продължава да търси идващото предизвикателство в треньорската си кариера, стартирала с вицешампионска купа с родния Нефтохимик през 1997 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР