„Не ме отписвайте, аз продължавам напред, не бързайте да ме

...
„Не ме отписвайте, аз продължавам напред, не бързайте да ме
Коментари Харесай

Ицко Финци прави второ бебе

„ Не ме отписвайте, аз не преставам напред, не бързайте да ме пенсионирате. Дори още деца съм подготвен да направя”. Така Ицко Финци означи 85-годишния си празник.

С огромен креативен театър в зала „ България” артистът отпразнува рождения си ден. След което съобщи, че е подготвен да има още деца.

Спектакълът е повече от зрелищен, а Финци мина през куп трансформации—диригент, вокалист, водещ на събитието, бард и още доста функции, написа "България през днешния ден ".

Всички се забавляваха извънредно доста с представянето му, а красивата Лиза се бе свила някъде най-отзад, наслаждавайки се на огромния гений на мъжа си.

„ Животът с Ицко Финци е празник. Не наподобява по никакъв начин на делник това, което се случва в бита. Той е доста непредвиден в реакциите си, в постъпките си. Неговото безпределно любознание е към новите неща.

Само преди няколко месеца приключи курс по испански език 4 равнище. Той се образова по какъв начин да копае. Кога се сади—това е, което го съхранява”, споделя доцент доктор Лиза Боева, която е кино сценарист и режисьор.

Наскоро Лиза снима и следващия си филм „ Уилям Шекспир: най-известният човек, който в никакъв случай не е съществувал”.

В момента Лиза се е отдала на фамилията си, само че също по този начин работи и упорито—разработва методики за асимилиране на комплициран материал, както и други планове. Не й е непозната и концепцията за второ бебе.

„ Защо пък не? Ицко е извънреден, невероятен човек. Възхищавам му се”, въздиша по мъжа си режисьорката.

Финци от своя страна показа, че не мисли да се отдръпва и когато взе премията за повсеместен принос към българското кино на фестивала „ Любовта е лудост”.

„ Такива призове се дават като прощаване, когато човек стопира да работи, с цел да почине. Аз обаче не съм се отказал от сцената и не преставам да работя”, сподели Финци, откакто одобри статуетката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР