Не ме изненада какво направи президента Радев. Президентът трябва да

...
Не ме изненада какво направи президента Радев. Президентът трябва да
Коментари Харесай

Александър Иванов от ГЕРБ: Радев е една черна станция, без да е градивен

Не ме изненада какво направи президента Радев. Президентът би трябвало да е обединител на всички българи, само че той взема страна и не търси баланс сред другите тематики и политически партии. С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Денят онлайн с Наделина Анева " Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ.
"Омразата даже към личната си страна е мощно изразена. Не ни изненадва с положително говорене. Няма единствено положителни тематики, само че те би трябвало да бъдат наблягани.

Радев не е политическа фигура, оценка кой къде се намира в политическия хоризонт се дава на изборите. За мен президентът изрича мощни думи, само че тезите са му слаби. Особено при неговите неизяснени решения, изключително по време на служебното държавно управление ", показа той.

"Не мога да съм последовател на подобен метод на водене на спор. Радев заема страна в политическия изказ. След встъпването в служба сподели, че оставя политическа принадлежност настрани.

Но 4-та година не го виждаме от президентската институция. По-прозрачен спор от този, който се организира измежду 240 души в Народно събрание няма. Това черно говорене и насаждане какъв брой сме зле не го одобрявам от функционалността президент. Той е една черна станция, без да е конструктивен ", сподели още Иванов.

"Първите, които се чуха отявлено против предлагането на Венецианската комисия не бяха партийно показани, само че преди и те имаха такова предложение.

Принципът "всичко каквото се прави неприятно и неправилно без да се дават оферти " е този на президента. Министерски съвет неведнъж протяга ръка към президентската институция. Това е едностранно, за жалост ", разяснява той.

"Изразихме нашата непоносимост към изгарянето на боклуци.

Мерките на Следствен отдел към окръжна прокуратура са доста положителни. 90 % от градския превоз е сменен с електробуси. Нашето географско разположение в котловината води да има интервали през зимата, когато температурните инверсии не разрешават въздушни течения да се разсеят фините прахови частици.

СО с построяването на метромрежата икономисва излъчванията във въздуха ", увери Александър Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР