Не ме интересува какво става в Путинския райх. Това заяви

...
Не ме интересува какво става в Путинския райх. Това заяви
Коментари Харесай

Посланикът на Украйна у нас: Не ме интересува какво става в Путинския райх

Не ме интересува какво става в Путинския райх. Това съобщи пред Нова телевизия посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко за атентата, при който почина Дария Дугина.

Дугин е фашист, а щерка му е млада фашистка, посочи той. Няма присъединяване на Украйна в атентата, стана ясно от думите му. Русия атакува Украйна без аргументи, напомни дипломатът. Путин и путинова Русия няма да спрат, посочи Москаленко.

Рисковете са осезаеми, съгласно посланика. Той не изключва нуклеарна опасност. Руснаците пристигнаха на територията на Украйна и завзеха Запорожката атомна централа, безапелационен бе Москаленко. Светът е изменен, сподели още той.

Според него по газовия въпрос България би трябвало да е по-решителна. Страната ни би трябвало да се държи като европейска и натовска страна и да върви по този път, съгласно него.

Посланик Москаленко прави оценка българската поддръжка за войната в Украйна. Той сподели, че има българска поддръжка за войната през трети страни.

Дипломатът се надява, че ще дадем непосредствено военна поддръжка на Украйна и изиска да й дадем остарялото си съветско оръжие. Този диалог ще се задейства след изборите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР