Не ме интересува дали ще има смирена кампанията. Да правят

...
Не ме интересува дали ще има смирена кампанията. Да правят
Коментари Харесай

Борисов не се интересува дали кампанията ще е смирена

" Не ме интересува дали ще има смирена акцията. Да вършат каквото желаят. Виновните в ГЕРБ са си подали оставките и всички от държавни постове са отстранени. Няма повече аз да се занимавам това. "

Това съобщи министър председателят Борисов по време на визитата във Варна в отговор на въпрос дали предизборната акция, която стартира на следващия ден ще бъде смирена.

Премиерът инспектира строителните действия по бул. " Васил Левски " във Варна. " Знам какво виждах преди година и половина. Просто желаех да видя тази " елипса ", има 4 м. денивелация. Ако е било елементарно - щяха да го построят и комунистите ", съобщи Борисов.

За построяването на новото трасе от ул. " Подвис " до ул. " Девня " държавното управление е отпуснало 80,5 млн. лева

До момента са построени пътни възли с кръгови кръстовища на две равнища при секване трасето на бул. " В.Левски " с бул. " Владислав Варненчик ", " Сливница " и " Цар Освободител ", както и велотрасета по локалните платна на булеварда.

В обсега на новата част са изпълнени и две местни обслужващи платна , 12 рампи за вливане и отливане в и от булеварда, 4 надлеза за пешеходци.

Втората част на бул. " Левски " - от ул. " Подвис " до бул. " Осми крайморски полк " е ремонтирана по план с финансиране по Оперативна програма “Регионално развитие”, на стойност 6.5 млн. лева

Министър-председателят акцентира, че интензивно се работи и по други инфраструктурни обекти във Варна.

По думите му са предложили втория мост на Аспарухово за публично-частно партньорство.

По мотив построяването на автомагистрала " Хемус " Борисов разяснява, че се чака до 2024 година тя да бъде подготвена.

" Веднага като излязохме в съпротива Законът за предварителното отчуждаване го махнаха, с цел да не може да се строи. Поне 2 години сме изгубили на Автомагистрала " Хемус ". Чак в този момент завършват отчужденията на Търговище. Това преднамерено го направиха, аз съм уверен " , добави министър председателят Борисов.

Той означи още, че с построяването на Автомагистрала " Хемус " ще подтиква стопанската система в тази част на страната и даде образец с реализирането на инфраструктурните планове в Южна България - автомагистралите " Тракия " и " Марица ".

" Обзаложил съм се с Горанов, че едно 20% Брутният вътрешен продукт ще се вдигне единствено от автомагистрала " Хемус " , разясни Борисов.

Той бе безапелационен, че желае да си гледат работата и да са по-смирени.

На инспекцията участваха и министърът на финансите Владислав Горанов и кметът на Варна Иван Портних.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР