Не ме гледайте в бюста, ей така стават катастрофите!Стивън Сегал

...
Не ме гледайте в бюста, ей така стават катастрофите!Стивън Сегал
Коментари Харесай

Гери Дончева пред “Труд”: Умна и красива – новото секси

Не ме гледайте в бюста, ей по този начин стават злополуките!


Стивън Сегал искаше да му върша разтривки и други неща…


Опитвам се да сменя английския британски с американски

 22-2  22-1  22-6  22-7  22-4  22-3  22-2new
Моделът и телевизионна водеща Гери Дончева прекара един месец в Кралство Тайланд, където съумя да съчетае потребното с приятното. Въпреки че в началото отишла с желанието напълно да си почива и да не поглежда даже телефона си, сексапилната българка не се стърпяла и снимала материал за предаването “Карамел ”, на което е водеща от към този момент една година.

“Всъщност, аз отидох в Тайланд на отмора, само че защото съм върл работохолик, както си бях споделила: “ще почивам, няма да хвана микрофон, телефон или сходни устройства ”, просто не ме свърташе на едно място и взех решение, че би трябвало да снима материал. Той към момента не е излъчен, ще се появи на екран в новите епизоди на “Карамел ”, изясни пред “Труд ” атрактивната брюнетка.

Специално за вестника тя издаде детайлности за провокативния материал, който е снимала за новия сезон на предаването си. “Може би не е чак толкоз шокиращо, а по-скоро част от огромната картина, която съставлява Тайланд, само че там има доста “лейдибойс ”. Това е мъж, който наподобява като жена, само че е с неопериран пенис (травестит). Те са доста красиви и даже не можех да различа някои дали са мъже или дами. Направих изявление не с коя да е “лейдибой ”, а с една от носителките на международна купа “Мис Тифани ”, който е най-големият конкурс за травестити в света. Тя наподобява умопомрачително – всичко по нея, с изключение на силиконовия й бюст, е естествено. Говоря за коса, зъби, нос и така нататък Задавам й въпроси за нейното обучение, за това какво считат родителите й, от какъв брой годишна е схванала, че в действителност е жена в мъжко тяло. Мога да издам, че е с висше обучение, само че работи като продажница, защото в Тайланд изкарва повече пари с тази специалност, в сравнение с като IT експерт, каквото в действителност е приключила ”, показа телевизионната водеща, която краси екраните в родния ефир от 2017-а.

За своето предаване, което е със световна устременост, родената в Плевен хубавица споделя, че е извънредно щастлива от обстоятелството, че по време на процеса, в който се прави то, може да се срещам с разнообразни хора, които имат пълномощия по доста въпроси. “Снимаме звезди, артисти, артисти, само че съм имала и посетители министри, да вземем за пример Красен Кралев, който даде едно ужасно изявление. И защото повеждам предаване за шоубизнеса му задавах въпроси с такава устременост. Питах го за гимнастичките, дали ги харесва, да вземем за пример. Беше доста прелестно ”, добави Гери Дончева.

По думите на Дончева сега българският шоубизнес от ден на ден придобива една европейска достоверност, даже със своя обичаен образ. Като образец тя дава Дара, която неотдавна завоюва премия на БГ радио – “БГ изпълнителка ”. “Дара е страхотна. Носи невероятна сила, само че дано това да не я възгордява изцяло. Нека тя си мисли за бъдещите триумфи и за това по какъв начин да се нарежда твърдо на сцената. Защото хора, които имат доста огромна сила, в един миг могат да я изгубят. Аз на Дара й поисквам да бъде доста сполучлива за дълги години напред. Трябва да внимават такива енергични хора по какъв начин ръководят своята сила и в каква посока ще я насочат ”, сподели още тв водещата.

Родната хубавица показа и за усещанията си от американския артист Стивън Сегал, с който е работила преди време и с който има сходно прекарване, както звездите зад Океана, които стартираха придвижването против полово посягане #MeToo. “Аз имам подобен опит със Стивън Сегал. Това не е загадка. Той е извънредно нахален човек. Попаднах в неговия екип, когато бях помолена да му оказвам помощ за европейското му турне. Малко хора знаят, че той се занимава и с музика, като се изключи че е артист ”, изясни Гери Дончева.

По думите й до момента в който е работила със Сегал той я е карал да му прави разтривки и други необикновени неща, които по никакъв метод не влизат в нейната “длъжностна характерност ” за момента. “Аз бях там като негов помощник. От мен зависеха неговите участия и управлявах цялата “бюрокрация ” по този начин да се каже. Той непрекъснато си позволяваше недодялан език и някакви запитвания, които биха могли по-скоро да бъдат насочени към хора, които нямат никакво обучение и се занимават единствено с “обслужническа активност ”, само че да не влизам в детайлности ”, сподели още атрактивната българка. Тя обаче е безапелационна, че такова държание американският артист е имал и по отношение на останалите – “вечно неудовлетворен от всичко ”.

Освен всичките си занимания до момента, Гери Дончева неотдавна се захвана и с нов план – влог с икономическа устременост: “За този видеоблог бях поканена от една компания да създадем на британски език цяло предаване с икономическа устременост и по-конкретно за застраховки. Тъй като съм живяла и учила във Англия, се старая да сменя английския британски с американски.

Може би от септември ще продължим по-активно да вършим излъчвания, към 4 месечно. В момента направихме 2 и едно пилотно – общо 3 ”.

Интересът на хубавицата към стопанската система може би не е чак толкоз неочакван, защото е приключила Математическата гимназия “Гео Милев ” в град Плевен. Но все пак има българи, които биха си споделили: “Какво схваща Гери Дончева от стопанската система, тя е просто една хубава жена ”. На този въпрос тя дава отговор по този начин: “Смятам, че в 21 век от дълго време е мит и легенда, че красивите дами са безусловно глупави. Който счита, че съм незадоволително способена, си е негов проблем. Моето икономическо обучение ми влиза всекидневно в приложимост и аз дълги години работя с тази специалност. Освен това имам и второ висше от Софийския университет. Там съм приключила “Предучилищна педагогика ”, а в УНСС съм приключила “Икономика на туризма ”.

Една от най-запомнящите изяви по малкия екран, преди да стане водеща, бе рекламата й на млечен артикул, в който е облечена с червен тоалет. “Там доста добре съм се справила с актьорската игра. След рекламата всички бяха грубо заблудени, че аз съм този човек от ролята, която изиграх, и това е доста хубаво ”, споделя Гери.

По време на своята дейна моделска кариера Гери Дончева е снимала над 250 реклами за целия свят. Включително за ЮАР, Америка, голяма част от Европа – Македония, Сърбия, Хърватия, Испания, Италия, Румъния, за Рено (Франция).

В момента с изключение на всички други отговорности Гери Дончева постоянно се изявява като модел и водеща на събития, проведени от Академията за мода. Последното мероприятие носи атрактивното заглавие “Парти летен изискан ”. “Имах привилегията и удоволствието да бъда още веднъж поканена от проф. Любомир Стойков да бъда водеща. Беше доста хубаво събитие, на което бяха поканени посетители от най-високите прослойки на нашето общество. За мен постоянно е прелестно да се срещам с такива хора. “Парти летен изискан ” беше колоритно, построено от ревюта, представящи новите сбирки на дизайнерите в България ”, описа известното лице от екрана.

С проф. Любомир Стойков тя се познава повече от 10 години. За него Дончева споделя, че е бил неин учител в УНСС и още оттогава била впечатлена от неговите лекции. “Не бяха просто някаква суха доктрина, която той ни споделя, а житейски образци, които са спомагателни и с доктрина, и с негов персонален принос. Той ме свърза с Амалия Тимчева, с която непрекъснато работеше и по този начин започнах да се изявявам като модел на неговите събития. Впоследствие той разбра, че желая да бъда водеща и към 2006-2007 година за първи път водих на негово събитие. И оттогава до в този момент продължаваме да си партнираме. За мен това в действителност е чест и наслаждение ”, показа Гери Дончева.

Нейна друга изява също за дълго време остава в съзнанието на българина – тази, в която популяризира застрахователно сдружение. “В тази реклама търча на една пътека за фитнес и в горната част съм облечена с едно нищожно потниче и споделям: “Не ме гледайте там, ей по този начин стават злополуките! ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР