Не ме е страх, по-скоро ме е страх за близките

...
Не ме е страх, по-скоро ме е страх за близките
Коментари Харесай

Митева за заплахата за убийство: Странно е, че е точно днес, когато имаше спорове по Закона за НСО

" Не ме е боязън, по-скоро ме е боязън за околните ми и детето ми. Защото ние можем да споделяме, че сигналът е лекомислен, само че не се знае какво стои зад него и на следващия ден пък може да стане сериозен. Това съобщи за " По света и у нас " ръководителят на Народното събрание Ива Митева във връзка опасността за ликвидиране към нея.

Тя сподели, че сигналът е едно изречение: " Утре ще убия Ива Митева ".



" Ако кажа, че не се тормозих в първия миг, ще излъжа. Странното беше, че се е случило тъкмо през днешния ден, тъкмо когато имаше мощни разногласия по Закона за НСО. Предупреди ме персоналната ми защита, извиках незабавно началника на НСО. Той много комплицирано ми изясни, че сигналът бил дошъл в 11.40 в НСО. Че не е тестван, че е пристигнал от Министерство на вътрешните работи. Звъннахме на Бойко Рашков. Оказа се, че сигналът е от Министерство на правораздаването ", описа тя.

Увери, че няма подозрение в службите, само че споделя обстоятелствата и НСО би трябвало да ги ревизират.

" Личната ми защита сподели, че става дума за едно лице Радостина Цветкова. Аз не познавам такова лице. Шефът на НСО пък ми сподели, че става дума за някакво други лице - Габриела - по този начин и не запомних семейството. Така че информацията и тук не съответствува. Но е тъжно, считам, че е доста тъжно. Представете си аз да съм най-заплашеният човек в страната, преди премиера, президента и то навръх днешния ден и то тъкмо когато става дума за един закон за НСО, в който са висши обществени длъжности. Ами какво остава за другите закони, които ще касаят целия български народ. Това просто не мога да си го обясня. Как ще вършим смяна, като не можем да стартираме от висшите обществени длъжности ", сподели още Митова.

По думите ѝ това значи, че депутатите не могат да работят оттук насетне, тъй като всеки сигнал ще спъва работата им и всеки развой за смяна. " Значи няма да има смяна ", сподели тя.

Началникът на НСО ген. Емил Тонев я е уверил, че сигналът е в прокуратурата и се ревизира.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР