Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите

...
Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите
Коментари Харесай

Мая Манолова към премиера: Не ме е страх, господин Борисов. От никоя обида или заплаха, която отправяте към мен

Не ме е боязън, господин Борисов, от никоя от обидите и заканите, които отправяте към мен.  Това съобщи пред bTV Мая Манолова.

По думите й в действителност,  него го е боязън.   Не го е боязън от мен, боязън го е от това, че се видя, че може да загуби София и че на следващия ден може да загуби България  и пътят за това към този момент е явен на хората, акцентира тя.

Страх го е от хората, които се сплотиха против едноличната власт , посочи още Манолова.

Манолова означи, че  опасността с Костинбродската спекулация е прозвучала от Бойко Борисов още в изборната нощ, а в този момент неговите чиновници я повтарят.

Въпросът е дали  министър председателят се изживява като представител на прокуратурата или въобще като основен прокурор.   От чие име си разрешава да насочва закани против мен , още повече в обстановка, в която против мен няма завеждани каузи, обърна се тя към премиера.

Притеснително е, когато изпълнителната власт се изживява като държавно обвиняване , добави тя.

Припомняме, че от щаба на претендента за кмет на София Мая Манолова оповестиха, че ще  желаят анулиране на изборния резултат още в деня на вота  - вечерта на балотажа. Няколко дни по-късно те  обявиха, че са подготвени с жалбата . От Българска социалистическа партия обявиха, че  нямат законови учредения  да внасят иск за анулиране на резултатите, защото Мая Манолова бе самостоятелен претендент, подсилен от Българска социалистическа партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР