Не ме бива много в почивките и ваканциите. Когато имам

...
Не ме бива много в почивките и ваканциите. Когато имам
Коментари Харесай

Григор: Почивам си във фитнеса

Не ме бива доста в почивките и ваканциите. Когато имам почивен ден, го извозвам във фитнеса. Никога не мога просто да легна на плажа и да чета книга. Ако имам повече свободно време, обичам да навестявам спортни писти или да карам мотоциклет. Свободното ми време е толкоз лимитирано и постоянно се пробвам да правя неща, които не съм правил преди, само че това евентуално ще се промени, когато кариерата ми завърши. Може би ще полудея за една година, само че след това всичко ще си пристигна на мястото.

Това сподели Григор Димитров в любопитно изявление за в. “Гардиън ” в Лондон, откакто отпадна от “Уимбълдън ”.

Шампионът от финалите на АТП признава, че постоянно спи доста добре изключително когато е на шампионат. Обикновено спи по 8 часа, без значение дали му следва огромен мач. Може да спи на всички места, единственото, от което се нуждае, са спуснати пердета и възглавницата, с която пътува от няколко години. Единственият обред, който не пропуща, е да си запише трите неща, които е приключил денем и за които е признателен на себе си.

“Работя с диетолог от 4 години и тя е необикновено спокоен човек. Мислех си, че ще ме кара да бъда доста прецизен и да хапвам по 20 грама от несъмнено нещо и ядки, само че тя просто построи доста строги правила, които се трансформират през няколко месеца съгласно кръвния тест. Ако не ми доближава желязо, хапвам повече броколи, само че не е наложително. Ако не пресилвам, няма проблем да похапвам бургери и сладолед понякога. Алкохол? Никога не съм опитвал.

Баща ми ме научи да играя тенис и дължа всичко на него. Но колкото по-добър ставаш и се изкачваш в ранглистата, толкоз по-самотен се чувстваш. Трябваше да жертвам доста персонални връзки, само че това е моят избор. Много постоянно споделях на хората, че в случай че желаят да са покрай мен, би трябвало да ме одобряват подобен, какъвто съм ”, прибавя Димитров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР