Не крием, че симпатизираме на Идрис Елба и когато го

...
Не крием, че симпатизираме на Идрис Елба и когато го
Коментари Харесай

Идрис Елба, Лутър и към какво е пристрастен актьорът

Не крием, че симпатизираме на Идрис Елба и когато го забележим на екран, се радваме като дребни деца. Добре де, последното беше малко пресилено, само че артистът си го бива.

Една от емблематичните му функции е тази в сериала " Лутър ", чийто пети сезон беше излъчен преди няколко месеца. В него Идрис Елба играе Джон Лутър - брилянтен в осъществяването на служебните си отговорности детектив, само че прекомерно прочувствен и емоционален в осъществяването им. Точно тези две негови качества го карат да приема прекомерно персонално случаите, по които работи.

Сега пред Entertainment Weekly Идрис Елба споделя, че обожава ролята си в " Лутър " и мъчно би се разделил с нея.

Актьорът стига даже по-далеч, като декларира, че е бил привързан към метода на живот и експресивния темперамент на героя си. Толкова, че при работата по сериала се е нуждаел от терапия - преди началото, с цел да влезе в ролята, и след приключването на снимачния развой - с цел да успее да " излезе " от нея.

Да играе Лутър обаче му се отразява добре в музикален проект - след ролята и след лечението Елба прави добра (по неговите думи) музика и се отдава на изявите си като диджей. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР