Не комикът Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов отново

...
Не комикът Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов отново
Коментари Харесай

Слави не искал Виктор Калев в екипа си

Не комикът Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов още веднъж да работят дружно, а Дългия бил този, който не желаел артиста в екипа си. Това научи „ Галерия “ от източници, близки до Калев.

Наскоро имитаторът на Лили Иванова изненада феновете на „ 7/8 ТВ “ с появяването си във „ Вечерта на актьорите “. Феновете му се заблудиха, че още веднъж ще го гледат на екран, само че останаха разочаровани. Оказа се, че Калев е приел покана за еднократно присъединяване. Според слуховете комикът нямал физическата опция да работи още веднъж при Слави поради натоварения си график около своя театър „ Грамофон “.

Всъщност съгласно наши източници откогато Калев напуснал „ Шоуто на Слави “, Дългия нито един път не го е молил да се върне. Не го направил и в новата си телевизия, въпреки артистът тактично да му загатнал, че ще се радва още веднъж да си партнират. „ Двамата са си другари, само че Слави е кардинален. Той в никакъв случай няма да не помни обстоятелството, че Виктор го напусна в един от най-трудните моменти за шоуто “, описват хора от екипа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР