Не казахме, защото беше опасно за България. Ние трябваше да

...
Не казахме, защото беше опасно за България. Ние трябваше да
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма да влезем в правителство с ГЕРБ и ДПС


Не казахме, тъй като беше рисково за България. Ние трябваше да помогнем на Украйна и да защитим България. Ние не сме тук да организираме ползите на Русия, а да защитим българския народен интерес. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на " " във връзка публикацията на немския ежедневник " Die Welt ", в която се споделя, че България е изпратила оръжие и горива за Украйна при кабинета " Петков ".

Това е самопризнание за България, не е за, за " ", а за България – че е застанала с доста ясна позция на страната на Украйна, съобщи Василев.

В отговор на въпрос той бе безапелационен, че той и Политическа партия нямат връзка с криптоплатформата Nexo.

Съпредседателят на Политическа партия разяснява и днешната лидерска среща в Народното събрание по отношение на третия мандат на Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление.

Ако се търсеше някакъв опит за държавно управление на малцинството, щяхме да влезем в диалози за платформата. Когато ние предложихме стратегия, Българска социалистическа партия не я поддържаха. Ходът, който направи Българска социалистическа партия, е всички да седнат на една маса и да се схванат. Ние няма по какъв начин да влезем в държавно управление с и, акцентира.

Казахме, че ще дойдем на разоговр с Българска социалистическа партия, само че не в този формат. Предложихме да има диалози във формат Българска социалистическа партия – Политическа партия – " Демократична България ", с цел да се приказва за поддръжка на политики. Ние министри не желаеме, сподели още Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР