Не като приятелки, а като сестри! Така се държат една

...
Не като приятелки, а като сестри! Така се държат една
Коментари Харесай

Ансамбълът: Ние не сме приятелки! Ние сме като сестри!

Не като приятелки, а като сестри! Така се държат една с друга девойките от националния отбор по художествена гимнастика. Това седи и в основата на положителното им показване.

" Свободното си време го запълваме дружно. Ние не сме приятелки, а сестри. Дори когато сме отмора след огромно съревнование и би трябвало да сме поотделно, ние постоянно се събираме, тъй като не можем една без друга ", разкри в предаването " Тази заран " Елена Бинева.

" Направиха прекрасен колектив за късото време, в което са дружно, за което аз съм удовлетворена. Не знам какъв е моят принос, просто попаднах на фантастични деца, от които съм безпределно удовлетворена и съм щастлива, че работя с тях. В началото имаше селекция, само че може би при нас се получи натурален асортимент. Паснаха си доста добре като характери и това е една от аргументите да работим толкоз добре. Всичките 5 са с безусловно разнообразни характери и може би тази композиция от изявените самостоятелни качества ги прави толкоз положителни дружно ", описа треньорът Весела Димитрова.

Вече втора година девойките са част от националния отбор. През уикенда пък показаха новите си съчетания за първи път на интернационален шампионат - Гран при на Москва. От Русия те се завърнаха с 3 медала - 2 сребърни (многобой и топки и въжета) и злато (обръчи).

" Златният орден тежи на всички места, само че за мен е огромно благополучие, че успяхме на съчетанието ни с 5 обръча да победим Русия и то в Москва. Главната цел беше да представим новите композиции, защото от тази година в действие е безусловно нов устав. Заминахме с очакване да забележим по какъв начин ще се одобряват новите съчетания, съдиите по какъв начин ще ги възприемат. Получихме невероятни мнения! По новия устав оценката за компликация е отворена и много тънка е границата сред това да натрупаш много детайли и това да направиш комбинация, само че слушам и чета, че нашите съчетания са били извънредно добре възприети. Вече е въпрос на време и работа да ги изработим до най-малкия подробност. Трябва да се изпипа всичко ", сподели Димитрова.

Тя добави, че е сигурна в своите възпитанички, които с времето ще понижат грешките при осъществяванията си.

" Много мъчно е да схванеш какво не би трябвало да правиш. В Москва го разбрахме - просто не би трябвало да вършим неточности. Момичетата са извънредно добре готови физически, красиви... В Москва допуснахме груби неточности, само че го приписвам на обстоятелството, че съчетанията са извънредно комплицирани и им би трябвало време и на девойките да свикнат да ги играят "

Съжалява ли Весела Димитрова, че е заменила животът в Швейцария с този в общежитието на " Раковски ", какво си споделят гимнастичките при всяко излизане пред аудитория и съперник ли е немският отбор, воден от Нешка Робева, чуйте във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР