"Не каня магистрати вкъщи или на тайни вечери, нито викам

...
"Не каня магистрати вкъщи или на тайни вечери, нито викам
Коментари Харесай

Радев: Не каня магистрати вкъщи или на тайни вечери, нито викам главния прокурор всяка сряда

"Не поканвам магистрати у дома или на секрети вечери, нито крещя основния прокурор всяка сряда. Не разисквам персони, а правила ". Това написа във "Фейсбук " президентът на България Румен Радев.

Не упорствам за имена, а за съблюдаване на закона и мисля, че консултациите, които организирам, дават отговор на публичните упования за ясни критерии, стимулирани оферти и транспарантни процедури при избора на нов основен прокурор. Обществото ни чака правдивост и действителна битка с корупцията. Затова и всички институции, ангажирани с този избор, би трябвало да осъзнават и да не не помнят високата социална отговорност.

След като държавното управление и Народното събрание „ задраскаха “ спортната процедура за придобиване на нови изтребители, която е поръчител за реализиране на най-хубави условия за България, към този момент мъчно можем да приказваме за договаряния.

Правителството одобри българите да заплащат при неразбираеми условия и да заплащат повече, само че не споделя какъв брой, тъй като идват избори. Неясни са изискванията и за индустриално съдействие и офсет, по този начин значими за нашата стопанска система.

Към този доста значим план не трябваше да се подхожда с лозунги и заклинания, а с действителни причини. Силно се надявам държавното управление в устрема си да понижи цената да не протяга ръка на заложените условия и на качествата, тъй като това ще обезсмисли целия план.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР