Не изпълнявам поръчки, нито пък съм взел пари, за да

...
Не изпълнявам поръчки, нито пък съм взел пари, за да
Коментари Харесай

Ревизоро: Не съм взел пари, за да мачкам Марешки

Не извършвам поръчки, нито пък съм взел пари, с цел да мачкам Марешки. Но и той не ми е дал нищо, с цел да го скърбя. Просто нямам доверие на нещата, които той споделя.

Това съобщи в изявление за в. „ Галерия “ Емил Димитров – Ревизоро.

Представете си, че с вас имаме квартални магазинчета и купуваме стоката от еднакъв склад. Но аз я продавам малко над цената, с цел да имам някаква облага и да се прехранвам.

А вие я продавате под цената, на която сте я купили от склада. Е, няма по какъв начин да стане!

Явно той е огромен гений, само че то имаше и един банкер, който също беше надарен, а след това стана ясно по какъв начин са се получавали нещата.

Оказа се, че има кораби, които са доставяли керосин, а са го продавали за нафта. Съдът сподели, че това е разрешено. Този транспортен съд е един от главните снабдители на Марешки.

Войни не повеждам, макар, че той се държи с мен хулигански, аз постоянно подобавам с почитание. Но ми е неприятно, когато подменя истината.

Не може в навечерието на изборите да разправя, че обществено приказвам против него, само че другояче зареждам от бензиностанциите му. Между другото,

във връзка с горивата може да се окаже, че Марешки е мъж на жена си,

наследник на майка си и единствено харчи фамилните пари.

Бизнесът е нещо, за което е чувал, само че не взе участие. Освен това дава на ниска цена бензин, жилища и медикаменти. Кой народен представител може да се съпоставя с него. И в случай че в действителност папата го е погалил по главата, значи би трябвало да признаем Марешки за светец, прикани Ревизоро.

Той уточни, че по нищо не е схванал, че има нов шеф на митниците. Приходите не са се повишили, нито пък хванатите опиати и контрабандни цигари. Важното е, че не са се сринали финансовите индикатори. Единствените ми терзания са свързани с това митниците да не се изпълнят с служители на реда, тъй като работата е характерна.

Правителството работи добре. Имаше упования за несъгласия и драми в ръководещата коалиция, само че виждате, че се допълваме. Смятам, че ще изкараме цялостен мандат.

Много е рано за промяна на министри. Кой не се е справил, с цел да има рокади?

Това пита депутатът от Патриотичния фронт.

Направи ми усещане, че вместо в Асеновград да отиде вътрешният министър, при хората беше Валери Симеонов, макар, че няма работа там. Но очевидно се е почувствал зает и е желал да помогне. А за какво Радев го е нямало и къде е бил през това време, не знам. Това обаче не значи, че би трябвало да го сменяме. Справя се по-добре от Бъчварова.

Краси Каракачанов гори в работата си. Взел е драговолно нещата и желае да е оптимално потребен за хората в армията – да обезпечи униформи, да се опита да усили щата. От толкоз задължения няма време да идва на съвещания в Народното събрание. Имам възприятието, че спи в това министерство.

За мен най-разумно е да се ремонтират наличните самолети,

тъй като към момента нямаме пари за нови. Защо са ни Грипени без американско въоръжение по тях – да имаме лодка за разходка? Или пък да вземем Ф-16, чиито механици от дълго време са покойници. Имаме си ретро „ МИГове “ и да ги сменяем с ретро „ Ф-16 “ няма смисъл, счита Ревизоро.

Ако не бяхме съставили държавно управление, минималните пенсии нямаше да се усилят и на 200 лева! Какво вършиха до момента предходните ръководещи – за какво не работиха в тази посока, а в този момент от нас се изисква да вдигнем внезапно приходите на възрастните хора?

Няма търкания сред водачите на „ Обединени патриоти “. Волен е логичен човек, който, който дава оферти и приема препоръки. Общуваме обикновено и по тази причина го направихме ръководител на парламентарната ни група. Валери и Краси имат задоволително задължения като министри, тъй че нямаме време за различия, означи депутатът.

Не я познавам дамата /задържаната за трафик на бежанци астивистка на НФСБ Анелия Велева/.

Нито ще я упреквам, нито ще я извинявам –

НФСБ ще си решат по какъв начин да постъпят. Знаете, че аз съм последовател на завишаването на глобите за каналджиство. Безспорно това е огромен удар за Валери Симеонов. Единствената вярна реакция е, той да не се пробва да пречи на следствието, тъй като в противоположен случай ще излезе, че нещо прикрива. Убеден съм, че в никакъв случай няма да опита да повлияе на прокуратурата, заключава Емил Димитров - Ревизоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР