Не искат да се ангажират с втората част на ескадрилата

...
Не искат да се ангажират с втората част на ескадрилата
Коментари Харесай

Борисов за ареста си: Решението е взето на една оргия с много уиски, пици с кристали и бяло вино

Не желаят да се ангажират с втората част на ескадрилата на Ф-16. Сменят управлението на Козлодуй, може да се осмелят, за разлика от Петков, да сменят доставчика на гориво. Еврозоната, в която Хърватия към този момент влезе, само че мисля, че към този момент никой няма да приказва за еврозона, тъй като това в България към този момент не е тематика. Самият техен министър удостоверява желанието им за митинг. Президентството обаче не е мястото, то е на „ Позитано “ или пред централата на Политическа партия.

Това сподели Бойко Борисов, разяснявайки положението на страната и политическата конюнктура след ръководството на „ Продължаваме промяната “.

По думите му сега политическото двуличие е чудовищно. Нинова споделя, че неотложно е за възобновяване на връзките с Газпром, а тя като вицепремиер ги спря, акцентира той.

„ В същото време Политическа партия споделят, че Българска социалистическа партия са им най-хубавия сътрудник, само че желаят да вървят през президентството. Искам да помоля – в случай че беше по наше време щяха да бъдат следствия, репортажи, въпроси – на 16 август министър Демерждиев сподели, че почивните бази на Министерство на вътрешните работи са употребени за частни празненства. Как един водещ не попита какви са тия частни празненства?

Канени са хора, които даже не са чиновници на силовото ведомство. Това го споделя пред bTV Иван Демерджиев, само че тематиката незабавно се потулва. Не е ли забавно какви са тия частни празненства, на морето ли, в планината ли? които са били там? Но такива въпроси няма “, запита Бойко Борисов.

„ На 22 август зам.- министър Папукчийски сподели, че Пощите бяха хакнати поради куриерска компания. Все още следствието от тази офанзива не е отстранено. Е по какъв начин един въпрос нямаше в утринните блокове, в следобедните излъчвания. Не ви ли е забавно. Някой е хакнал да се облагодетелства русенската партийна организация на Промяната.

Не се карам. Просто като фен тези неща са ми забавни и очаквам да ми се опише, забавно ми е. В други години това щеше да е единствения въпрос, нямаше нищо друго да ви интересува. Надявам се в идващите дни да чуем и тези въпроси “, изрази негодуванието си водачът на ГЕРБ.

„ Не сме били скачали на служебния кабинет. Абе благи драги, когато Радев ви направи министри, никому незнайни лица, и вие обяснявахте с апотеоз на президента, а ние се биехме, когато служебното държавно управление изчегъртваше всичко, което се е опрало до ГЕРБ, за вас това беше обикновено, вярно “, напомни Борисов.

Най-изгодното държавно управление до в този момент е държавното управление на Кирил Петков. Корнелия ръководи през едни и други хора, а в това време се убива дясното, а те се пробват да се прилепят към тях, вършат далавери с Газпром, безапелационен бе той.

„ При нас зимното разчистване беше за 80 милиона. Сега слушам за 380 милиона. Дали е по този начин, или не, ще проверим. Обвинявам ги, че към този момент две години почналите градежи – обхода на Поморие, Белокопитово, Тунела и моста на Струма подготвени, година и половина, одобрявам, че сме строили доста само че погрешно, само че за година и половина да попитате тези хора по какъв начин се строи вярно – една велоалея, къщурка, пътека. И да кажат ето по този начин се строи вярно “, изрази неодобрение от двойните стандарти Борисов.

„ Пълна съсипия и безпорядък. Съгласен съм с Радев. Дори и те се сещат за това. Нас ни няма от година и половина две – от кой пристигна разрухата? “- попита още водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява и решението на съда, че карцерът му е бил противозаконен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР