Не искаме да живеем в Мангалия, а в България! Човечетата,

...
Не искаме да живеем в Мангалия, а в България! Човечетата,
Коментари Харесай

Протестиращи в Кюстендил: Не искаме Мангалия

Не желаеме да живеем в Мангалия, а в България! Човечетата, които се разхождат с нож в джоба, да не вземат помощи! Това споделиха пред бТВ протестиращи. Тази заран те се събраха още веднъж, с цел да кажат „ Не “ на насилието. Продължава да има и засилено полицейско наличие в Кюстендил.
Протестирам, тъй като един субект, който е с голям брой регистрации, се движеше свободно из града с нож, сподели млад мъж. Той изиска обективна присъда за 19-годишния Алекс Анков, който е апетитен за палач на Валери Дъбов.

„ Трябва да се създадат промени в Наказателния кодекс, тъй като не е обикновено да се движиш със сатъри и други хладни оръжия. Трябва да се знае, че в случай че те спрат и имаш нож в себе си, си носиш следствията “, акцентира протестиращият.

„ Полицаите нямат права. Дори да заловен убийците, ги гледат като млади бременни дами, а не като нарушители, тъй като знаят, че системата се обръща против тях и никой не е зад техния тил “, добави той.

„ Затова синдикатите в Министерство на вътрешните работи вместо единствено да провеждат митинги за заплати, да помислят за правата на служителите на реда, с цел да могат да си правят работата, защото те работят в боязън да не бъдат уволнени, в случай че си извършват отговорностите “, разяснява младият мъж.

„ Тези без приблизително обучение да не получават никакви помощи, тъй като не може да се устоят такива хора. Трябва да има правила, които да се съблюдават от всички. Не може човек с 10 досъдебни производства да се разхожда свободен “, сподели различен от протестиращите.

Дами, които са се събрали в центъра на Кюстендил, споделиха пред камерата на бТВ, че не се усещат спокойни и желаеха обективни присъди за нарушителите от ромските кланове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР