Не искам причините за напускането на Левски да стават достояние

...
Не искам причините за напускането на Левски да стават достояние
Коментари Харесай

Напусналият Левски Георги Георгиев: Не е приятно да не ти плащат

" Не желая аргументите за напускането на Левски да стават притежание на обществеността. Но когато би трябвало, съм споделил причините си. Важното е, че към този момент не съм футболист на Левски. Животът продължава, ще забележим по какъв начин ще се наредят нещата ", сподели вратарят Георги Георгиев пред " Блиц ".

Той призна, че ще продължи кариерата си в Черно море. За финансовата рецесия на " Герена " стражът разяснява: " Не е прелестно да не получаваш заплати. Но дано не приказваме за това, не желая да влизам в детайлности. Желая всичко най-хубаво на Левски ".  Георгиев: Никой не ме е гонил от Левски, няма съответна причина, с цел да напусна клуба
Георгиев не съжалява, че е напуснал Славия, с цел да премине при " сините ": " Не сме разговаряли за мое завръщане по простата причина, че там си има много постоянни вратари, които ще им свършват добра работа ".

Най-траен спомен за Георгиев е мачът с Лудогорец за Купата на България: " Тогава спечелихме с дузпи. Доста хубави страсти бяха. След този мач обаче настъпи коронавирусът, оповестиха прословутата пандемия и се умъртви инерцията на Левски ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР