Не искам да виждам повече разруха, а възраждане. Това каза

...
Не искам да виждам повече разруха, а възраждане. Това каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното

Не желая да виждам повече съсипия, а възобновление. Това сподели водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов от парламентарната естрада. Той се разгласи срещу маските и зелените документи, като ги назова съвременен фашизъм, срещу Истанбулската спогодба и непознатите военни бази в България. Те са за модернизиране на българската енергетика и дотъкмяване на АЕЦ „ Белене” и против Зелената договорка.

„ Днес стартира да тече последният период, в който България може да се оттласне от дъното. Днес народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи. Крайно време е българската политика да бъде направлявана от почтени мъже. България няма потребност от страхливи и продажни управници.България има своя имунна система - хора с памет, които желаят почтено бъдеще. Търсих и открих такива хора, и ги поведох, с цел да мога през днешния ден с 13 от тях да съм тук. Но с нас на открито са още стотици хиляди и ще ставаме от ден на ден.

Много от вас дължат столовете си на боязън, до толкоз, че страхът в тази зала може да се усети. Страхът, който споделя - не желая да изгубя поминъка си, бизнеса си. Стъпвате върху боязън. Не може постоянно да се лъже, краде и изнудва. На всички нас ни писна да бъдем ограбвани и унижавани. Ние се опълчихме и в този момент сме тук - не желаеме повече България да е васална”, сподели Костадинов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР