Не искам да се връщам към случилото се. Прибирах се

...
Не искам да се връщам към случилото се. Прибирах се
Коментари Харесай

Мъж души непознати момичета в Пловдив

" Не желая да се връщам към случилото се. Прибирах се към 23,30 часа от работа, когато той ме атакува в тил и стартира да ме души. Добре че съквартирантите чуха писъците ми. " Така сбито разказа нападението 9 септември м. година Елена Щерева от село Кадиево, която работи в Пловдив.

Тя е една от жертвите на Георги Георгиев от Хасковско, който към оня миг преживявал тежък бракоразвод, бил сърдит на всички дами и в съответния ден си го изкарал на две непознати девойки.

Той не се яви на старта на делото в Пловдивския областен съд, отсъстваше и юристът му Васил Лазов и в случай че до идващото съвещание не бъдат изтъкнати уважителни аргументи, подсъдимият ще бъде санкциониран, може да се стигне и до наложително довеждане.

Според прокуратурата към септември м. година Георгиев и брачната половинка му били към този момент разграничени, бракоразводният развой бил тежък и двамата били в доста неприятни връзки. На 8 септември 2022 година той бил в Пловдив, разговарял с някогашната си жена по телефона и по този начин се афектирал, че се напил и решил да атакува непознати дами, с цел да им аргументи болежка.

Първата жертва била малолетната украинка Мария, която засякъл на скамейка покрай дома ѝ. Той я помолил за запалка, девойката се тормозила и тръгнала да се прибира, само че тъкмо преди да стигне до входа на блока, Георгиев я хванал за врата и почнал да я души.

После я съборил на земята, тя се разпищяла и той я пуснал. После отишъл в казино, където пил още. Когато се прибирал, забелязал Елена Щерева и нападнал и нея.

Обвинението е за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди. Нов опит за старт на процеса ще бъде изработен на 14 декември, написа 24 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР