Не искам да се връщам към случилото се. Прибирах се

...
Не искам да се връщам към случилото се. Прибирах се
Коментари Харесай

Мъж души непознати момичета в Пловдив

" Не желая да се връщам към случилото се. Прибирах се към 23,30 часа от работа, когато той ме атакува в тил и стартира да ме души. Добре че съквартирантите чуха писъците ми. " Така сбито разказа нападението 9 септември м. година Елена Щерева от село Кадиево, която работи в Пловдив.

Тя е една от жертвите на Георги Георгиев от Хасковско, който към оня миг преживявал тежък бракоразвод, бил сърдит на всички дами и в съответния ден си го изкарал на две непознати девойки.

Той не се яви на старта на делото в Пловдивския областен съд, отсъстваше и юристът му Васил Лазов и в случай че до идващото съвещание не бъдат изтъкнати уважителни аргументи, подсъдимият ще бъде санкциониран, може да се стигне и до наложително довеждане.

Според прокуратурата към септември м. година Георгиев и брачната половинка му били към този момент разграничени, бракоразводният развой бил тежък и двамата били в доста неприятни връзки. На 8 септември 2022 година той бил в Пловдив, разговарял с някогашната си жена по телефона и по този начин се афектирал, че се напил и решил да атакува непознати дами, с цел да им аргументи болежка. 

Първата жертва била малолетната украинка Мария, която засякъл на скамейка покрай дома ѝ. Той я помолил за запалка, девойката се тормозила и тръгнала да се прибира, само че тъкмо преди да стигне до входа на блока, Георгиев я хванал за врата и почнал да я души.

После я съборил на земята, тя се разпищяла и той я пуснал. После отишъл в казино, където пил още. Когато се прибирал, забелязал Елена Щерева и нападнал и нея. 

Обвинението е за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди. Нов опит за старт на процеса ще бъде изработен на 14 декември, написа 24 часа.

Последвайте канала на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР