Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защото хората

...
Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защото хората
Коментари Харесай

Борисов към симпатизантите на ГЕРБ: Кой ви уплаши, мили мои? Видяхте ли какво е две години без нас?

Не желая да натоварваме хората с несъразмерни упования. Защото хората към мен всеки ден ме питат за какво не лъжем и ние, за какво не обещаваме и ние... Те (ПП-ДБ, бел. ред.) употребяват брадати неистини. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при среща със симпатизанти на партията в Бургас.

„ Снощи имаше митинг пред президентството, а нито една медия не го отрази, макар че имаше 500 души. При нас имаше 20 протестиращи и медиите незабавно идваха. Защо мълчите? Кой ви уплаши по този начин, благи мои? Ще е позор, в случай че ви е уплашил този сатрап Бойко Рашков. Той единствено мен арестува, не арестува вас ”, обърна се Борисов към поддръжниците на.

Бившият министър председател добави, че нещата могат да се оправят, единствено в случай че ръководят, а всичко останало е " медийна машинация ".

„ Само ние можем, единствено ние знаем по какъв начин. А те с кое ви демонстрираха по какъв начин " Има по какъв начин " (слоганът на ПП-ДБ, бел. ред.). По мое време България беше водеща на Балканите. Имахме нулева миграция, по този начин бяхме стегнали границата – и морската, и сухоземната ”, сподели Борисов.

„ Две години си затваряхме очите –  вчера митинг пред президентството, а го нямаше на никое място по медиите. Представяте ли, в случай че едно време това се беше случило пред Министерски съвет? Затова Департамента на Съединени американски щати ни споделя, че не сме свободни ”, добави той.

Имаме прелестна листа – млади, остарели, знаещи, можещи, четящи. Мисля, че ще намерим партии, с които да се разберем в Народното събрание. През доста рецесии сме минали, ще надживеем и ПП-тата. Само добруването на хората ни интересува. Видяхте какво е две години без нас, приключи речта си водачът на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР