Не искам Борисов в чувал, искам закони. Чрез НСО Доган

...
Не искам Борисов в чувал, искам закони. Чрез НСО Доган
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не искам Борисов в чувал, чрез НСО Доган и Пеевски са над закона

Не желая Борисов в чувал, желая закони. Чрез НСО Доган и Пеевски показват, че страната ги обслужва и са над закона. Това съобщи някогашният правосъден министър и водач на Демократична България Христо Иванов.
Аз не желаех единствено оставката на шефа на НСО, аз желаех и други неща. Министерство на вътрешните работи охранява лицата, които са заплашвани, а господин Доган е елементарен жител. Това са едни богати хора, които могат да си обезпечат защита. Но те по този начин си обезпечават авторитет, знак на това, че страната ги обслужва, че законът е под тях, а силата е в тях, разяснява още пред бТВ Христо Иванов.

Тази проява на недостижимост вбесява хората в този проблем. Това, което изяснява целия проблем Росенец, съставлява един комплициран възел от затворени очи, от подпомагане на на институции в едни безумни дейности, единствено и единствено да се угоди на някои хора. А хората желаят еднакъв закон за всички. Един закон за всички - това е базова дясна и човешка полезност, разяснява Иванов.

Пародия! Вие представяте ли си на какво се радваме - че имам опция да отидем до българския бряг, до плажа. Изобщо неуместно е! Представяте ли си, че това е тематика!, счита той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР