Не иракчаните срутиха Световния търговски център. Отидохме в Ирак и

...
Не иракчаните срутиха Световния търговски център. Отидохме в Ирак и
Коментари Харесай

Лицемерието на властта – в главната роля Доналд Тръмп

" Не иракчаните срутиха Световния търговски център. Отидохме в Ирак и изравнихме страната със земята, само че не бяха иракчаните. Ще откриете кой беше, тъй като има документи, които демонстрира – може да откриете, че бяха саудитците. Сами ще разберете, само че не бяха иракчаните ". Това съобщи на 17 февруари, 2016 година сегашният американски президент Доналд Тръмп – по времето, когато към момента течеше акцията за избор на нов президент на Съединени американски щати.
Сега, като президент Тръмп одобри в Овалния кабинет преди три дни престолонаследника на Саудитска Арабия принц Мохамед бин Салман ал Сауд. Не стана ясно дали американският президент е приказвал с най-вероятния предстоящ крал на Саудитска Арабия по отношение на 11 септември и очевидната саудитска връзка, написа уеб сайтът WhoWhatWhy , на чиито въпроси по отношение на визитата на саудитския престолонаследник Белият дом не е счел за нужно да отговори.
Историческа памет
Принц Мохамед бин Салман – притежател на премията " Човек на годината " на списание Time за 2017 година, има полубрат, който се споделя Султан бин Салман бин Абдулазис ал Сауд. Принц Султан е персонален консултант на принц Мохамед, твърди Bahrain News Agency, а съгласно доста репортажи принц Султан има и тесни връзки със зетя на Тръмп – Джаред Къшнър.
Принц Султан обаче е прочут и с различен – с тесните си връзки със саудитската фамилия Газауи. Точно тази фамилия приютява някои от атентаторите от 11 септември в къщата си във Флорида – в това число Мохамед Ата, апетитен за оперативния мозък на цялата акция. Има и обществено известни разпечатки от телефонни диалози сред Ата и фамилия Газауи. Членове на семейството напущат къщата в Сарасота, Флорида, безусловно дни през 11 септември и отлитат за Рияд през Лондон, а самият парцел е продаден през 2003 година.
Принц Султан е ръководител на EIRAD Holding. Баща му, принц Салман, е шеф на провинция Рияд. Освен това, принц Султан е доста непосредствен с принц Бандар бин Султан бин Абдул Азис ал Сауд – някогашният саудитски дипломат в Съединени американски щати, прочут с прякора си Бандар Буш поради дългогодишната си връзка със семейство Буш. Принц Султан е прочут и с интереса си към авиацията, като е ръководител на борда на шефовете на Саудитския авиационен клуб.
WhoWhatWhy е план на проверяващия публицист Ръс Бейкър. Той е дълготраен проверяващ публицист, работил за издания като Newsday и The New York Times, като е прочут с книгата си " Семейство от секрети ", отдадена на семейство Буш и хипотетичните връзки на Джордж Буш-старши със кавги като " Уотъргейт " и убийството на Джон Кенеди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР