”Не идвам от приют за безработни, клас ”прослужено време” не

...
”Не идвам от приют за безработни, клас ”прослужено време” не
Коментари Харесай

СРАМ! СЛУГАТА НА БОРИСОВ СЕ ОБАДИ: Сам предложил да се махне клас прослужено време!

”Не пристигам от подслон за безработни, клас ”прослужено време” не би трябвало да има”. Това съобщи като персонално мнение вицепремиерът Валери Симеонов в коридорите на Народното събрание във връзка настояването от бизнеса да отпадне клас ”прослужено време” в заплатите на служащите.
Симеонов увери, че тази концепция той не е разискал с премиера Бойко Борисов и с депутатите от ГЕРБ. "Може би не би трябвало да имам лично мнение, като съм вицепремиер?! Или пък - о, какъв смут, в случай че моето мнение не съвпадне с това на Българска социалистическа партия и на Корнелия Нинова, която не я знам какъв брой стаж има ", подигравателен бе Симеонов.

Според него въпросът за отпадане на клас "прослужено време " би трябвало да се разиска в Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС). Вицепремиерът подлага на критика синдикатите, които не желаят да се срещнат с него по тематиката. Раздуват агитация, с която обслужват Българска социалистическа партия. Да вървят да се срещат с Корнелия Нинова, тяхно право е, отсече той.

"Кой е споделил, че приходите ще се понижат? Ще се вкара в заплатата и оттова нататък заплатата, която би трябвало да се дава съгласно количеството и качеството на инвестиции труд, тя ще обезпечи поминъка на този човек ", изясни Симеонов.

Има пазар на труда и този пазар на труда би трябвало да дефинира, че заплатата би трябвало да бъде съответна на съответните качества и количества на труда, добави патриотът.

Доколко Симеонов може да приказва за "собствено мнение ", е обособен въпрос. И на дребните деца е ясно, че Борисов употребява патриотите да му свършат мръсната работа, а по-късно ги унижава обществено. Огромното его на Борисов го кара да прави всичко, единствено и единствено да реализира своето. А останалите - те са просто кукли на конци.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР