Не ходя да им светя“. Така отговори съпредседателят на Продължаваме

...
Не ходя да им светя“. Така отговори съпредседателят на Продължаваме
Коментари Харесай

„Не ходя да им светя“: Асен Василев не даде доказателства за срещи между Борисов и Радев

„ Не вървя да им блестя “. Така отговори съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Асен Василев след следващо запитване има ли доказателства за срещи сред президента Румен Радев и водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Г-н Василев даде брифинг за публицисти в Народното събрание. Една от тематиките бе спорът му с президента, който той упрекна, че е имал няколко срещи с Борисов през последните месеци.

След първия въпрос дали има доказателства за това съпредседателят на Политическа партия сподели: " Мисля, че последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва и българските жители. Така че стана явно, дано да кажем, дори и за слепите. "

Припомняме, че и президентът, и водачът на ГЕРБ отхвърлиха да са имали срещи. Според Борисов те даже не се чували по телефона. Асен Василев бе упрекнат, че лъже за следващ път. Президентът даже излезе с по-общ коментар за " Промяната ", който бе извънредно изострен: " Аз бях първият измамен , когато се доверих на тези хора, и в този момент заплащам цената за своята наивност.  Беше неточност, че въобще дадох късмет и позволих такива хора да откраднат очакванията ни за смяна . Една  промяна, която българите чакаха от дълго време, само че, за жалост, получиха неистина . Но  както надживяхме и автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия. “

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР