Не ходете на църква, това е моят апел - ако

...
Не ходете на църква, това е моят апел - ако
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов: Не ходете на църква

" Не ходете на черква, това е моят зов - в случай че не сте в храмовете, това ще помогне на нас, лекарите ", прикани шефът на " Пирогов " проф. доктор Асен Балтов. " Ние непрекъснато се борим за живота на хората, само че дано и хората да се борят за нашия живот. Не позволявайте тази зараза да се разраства! Следващите 2 седмици ще са решаващи ".

" Ако си останете у дома на празниците, ние - лекарите и санитарите в Александровска болница, ще ви ръкопляскаме с 21 часа ", съобщи изпълнителният шеф на Александровска болница проф. доктор Костадин Ангелов.

" Фокусът на нашите паники е това, което се случва отвън храмовете, на улиците ", добави проф. Мутафчийски по отношение на нараствания брой жители на открито в хубавото пролетно време. " Оказа се, че половинчати ограничения не работят ", регистрира професорът. " Повече полемики за маските към този момент няма да водим! ", безапелационен бе проф. Мутафчийски в отговор на въпрос дали може да има облекчения за носенето на маски от дребни деца и бебета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР