Не господин Борисов е оправдан, а ръководеното от Бойко Рашков

...
Не господин Борисов е оправдан, а ръководеното от Бойко Рашков
Коментари Харесай

Тома Биков: Не г-н Борисов е оправдан, а ръководеното от Бойко Рашков МВР е осъдено практически

" Не господин Борисов е оневинен, а ръководеното от Бойко Рашков Министерство на вътрешните работи е наказано на практика, тъй като в акта на съда на първа инстанция, който в този момент беше доказан на втора, се споделя, че това е освен противозаконен арест, само че и необразовано осъществен. Директно са употребявани тези думи, които рядко се срещат в правосъдни актове ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт "  Тома Биков от ГЕРБ:

" Единственото съображение за този арест беше свидетелството на господин Петков, който от своя страна нямаше връзка с проблема, по който беше осъществен този арест. Кой в този момент ще носи отговорност за тази политическа акция? След решението на съда към този момент можем да кажем напълно умерено, че в този арест няма нищо – нито е престъпно, нито нещо, обвързвано с някакви следствия. Това беше една политическа акция ".

Задържането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов не покрива стандарта за правда и за непроизволност. Това се споделя в окончателното решение на Административния съд София-град, с което заповедта за ареста на Борисов е оповестена за незаконна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР