Не го разбирам Бойко защо се цупи. Всеобхватното недоверие към

...
Не го разбирам Бойко защо се цупи. Всеобхватното недоверие към
Коментари Харесай

Защо се цупи Бойко? Всеобхватното недоверие към властите се дължи на неговото управление

" Не го разбирам Бойко за какво се цупи. Всеобхватното съмнение към управляващите в България (което докара до интернационална свръхреакция по закононарушение с очевидно битово-криминален характер) се дължи на неговото ръководство ", разяснява държанието на премиера Борисов Радан Кънев от ДСБ/Демократична България през днешния ден.
 Борисов привикал посланици поради убийството в Русе  На кого би трябвало да се сърди Борисов?  Борисов за убийството: Мигар това не се случва в други страни или е някакъв изолиран случай?
По-рано, на брифинг в Министерски съвет във връзка следствието на убийството на журналистката Виктория Маринова Борисов разкритикува остро медиите и ги посъветва да се държат отговорно, оплака се под какъв напън е бил през последните дни и се закани да се разправи и с политици от ЕНП.

Именно това ръководство - продължава Кънев - е в основата на обезпокоително неприятния имидж на страната ни. Следствие от него са и неналичието на вложения, спънките по пътя на България към еврозоната и Шенген, всеобщото чувство за неустановеност и при най-дребната рецесия.

" Всъщност го разбирам. Мъката е, че недоверието се разгръща (вече неприкрито) в средите на ЕНП. И по тази причина си има аргументи, надалеч оттатък криминогенната конюнктура. И даже оттатък нормалните обвинявания в политическа корупция... "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР