Не го приемайте лично, ако услугата е малко странна. В

...
Не го приемайте лично, ако услугата е малко странна. В
Коментари Харесай

Холандски ресторант пробва сервитьори роботи

Не го приемайте персонално, в случай че услугата е малко странна. В последна сметка вие поръчвате от робот, оповестява Фокс Нюз за ресторант в Нидерландия, в който ще сервират „ бездушни “ келнери, предава БГНЕС.
Роботите ще работят от понеделник.
След пътуването до Китай предходната есен, притежателят на ресторант Royal Palace Шаосон У бил въодушевен да „ наеме “ роботи за неговия бизнес в крайбрежния град Ренесе.
Въпреки че холандските заведения за хранене са затворени повече от два месеца на фона на пандемията на ковид, новите чиновници дойдоха тъкмо в точния момент за грандиозното отваряне на заведението в понеделник.
" Здравейте и добре пристигнали ", двамата лъскави бяло-червени роботи ще споделят при привет към клиентите и ще оказват помощ със сервиране на китайски и индонезийски специалитети.
На към момента нямащите имена роботи ще бъдат предоставени съществени отговорности като посрещане на посетители, сервиране на храни и питиета и връщане на употребявани принадлежности за разчистване. За да се съобразят с нов протокол за здраве и сигурност в битката против COVID-19, роботите също ще оказват помощ за използване на разпоредбите за обществено разграничаване, сподели дъщерята на У.
Въпреки че роботите ще бъдат от огромна изгода за Royal Palace, сподели Лия, дебютът им е подложен на критика от някои заради „ липса на наличие “.
Когато Royal Palace се отвори още веднъж на 1 юни, най-много 30 клиенти ще бъдат пуснати вътре и може да се наложи препрограмиране на роботите в последния миг, с цел да бъдат в крайник с времето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР