Не гледайте така статично на живота. България не свършва с

...
Не гледайте така статично на живота. България не свършва с
Коментари Харесай

Мартин Димитров не счита за важни въпросите с кого би управлявала Демократична България и кой ѝ е лидер

Не гледайте по този начин статично на живота. България не свършва с ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи . Това съобщи някогашният ръководител на Съюз на демократичните сили Мартин Димитров в отговор на въпрос какво ще направи новото политическо формирование " Демократична България ", в случай че влезе в Народното събрание и би трябвало да избира с кого да ръководи – ГЕРБ или Българска социалистическа партия .
Димитров беше безапелационен, че тезите " в случай че не си с ГЕРБ, си с Българска социалистическа партия " или противоположното, са развивани от ГЕРБ и Българска социалистическа партия и даже имало публицисти, които ги развиват. И ГЕРБ, и Българска социалистическа партия се изместиха от европейския път, а някой би трябвало още веднъж да върне България там, беше тезата на някогашния народен представител.
На експлицитен въпрос на Нова телевизия за какво би трябвало в този момент гласоподавателите да имат вяра на " Демократична България ", Димитров отговори, че в новата групировка влизат хора, които като сътрудници на ГЕРБ във властта са се или напълно отдръпнали (Христо Иванов), или минали в съпротива (ДСБ).
Относно това, че " Да, България " наподобява повече на лява партия в избрани претенции, някогашният народен представител и публицист Асен Агов разяснява, че в България нямало същинско ляво и дясно. Агов не се съгласи и, че " Демократична България " е формирана от „ едни и същи хора” като преди.
За край Димитров съобщи, че " Демократична България " притегля доста експертен капацитет, а бил непотребен въпросът кой е водачът .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР