Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа.

...
Не гласувайте за обещания, а за хора, които вършат работа.
Коментари Харесай

Симеонов: Не гласувайте за обещания, а за работа

Не гласувайте за обещания, а за хора, които правят работа. С този апел се обърна към хората в препълнената зала на Варна лидерът на листата „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов. Заедно с него в срещата се включиха и претендентите за български представители в Европейския парламент от обединението Димитър Карбов, Валентин Касабов, Венера Тодорова и Йордан Апостолов.

Валери Симеонов беше безапелационен, че българският народ би трябвало да изпрати в Европейския парламент дейни, поредни, упорити хора, които реализират задачите си.

„ Досега в Европейския парламент няма хора, които да пазят дребния и междинния бизнес ”, сподели Валери Симеонов и даде образец с работата на НФСБ и неговата като вицепремиер в отбрана на дребния и междинен бизнес у нас. „ Спасихме от банкрут притежателите на дребни дестилационни обекти, дребните търговци на горива,  работещите по стратегия „ Плод и мляко ”, дребни и междинни земеделци. Това направихме в България. Това ще вършим и в Европейския парламент ”, акцентира Валери Симеонов.

„ Националният фронт за избавление на България e гарантът за отбрана на българските национални ползи в Европейския парламент. Ние знаем защо отиваме там. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да приказваме за това, за което всички приказват обичайно, а ще действаме както до момента и ще продължаваме да демонстрираме какво реализираме в полза на българския народ.  Това, което вършим тук – ще го вършим и в Брюксел. Ние показахме, че сме хора на действието  - не на приказките ”, уточни още Валери Симеонов.

Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” се явява на идните избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР