“Не гласувахме дневния ред, защото поставените от хората въпроси не

...
“Не гласувахме дневния ред, защото поставените от хората въпроси не
Коментари Харесай

Борис Цветков: Само БСП изпълнява обещаното преди избори

“Не гласувахме дневния ред, тъй като поставените от хората въпроси не бяха отразени. В предизборната акция хората желаеха съответни неща и след изборите ние ги изпълняваме. Пенсионерите желаят преизчисляване на пенсиите - Българска социалистическа партия го предлага от години. Младите семейства желаят да бъдат освободени от такси за детските ясли и градини за децата им. И ние от Българска социалистическа партия го внесохме. Това беше обещавано и от други партии, само че беше забравено от всички, с изключение на от Българска социалистическа партия. Другите партии вкараха свой дневен ред, не дневния ред на хората.” Това съобщи пo България он еър националният представител от Българска социалистическа партия Борис Цветков във връзка на отхвърлянето на оферти през днешния ден дневен ред в Народното събрание, поради което съвещание не се състоя.

Социалистът изясни, че е наложителна актуализация на бюджета, като без значение дали ще остане още Бойко Борисов, дали ще има служебно държавно управление или ново, всички са очевидци по какъв начин ресурсите на страната са изчерпани и има заплаха някои заплащания да не се извършат.

“И Българска социалистическа партия, и президента, и синдикати и работодателски организации сигнализират, че е наложителна актуализация на бюджета. Бойко Борисов отхвърля да я направи. Той действа на правилото „ след мен и потоп.”, акцентира Цветков.

Народният представител от Българска социалистическа партия прикани да не се спекулира с наименованието “партиите на протеста”, като напомни, че е бил на митинга от първия до последния му ден и евентуално е взел участие повече пъти в сравнение с е била Мая Манолова.

“Там бяхме разнообразни хора. Имаше и доста хора от Българска социалистическа партия. Всички искахме порочния модел на ръководство на Борисов да бъде отхвърлен. Засега това се случва. Но всички искахме да има ново, по-добро ръководство, което да взема решение проблемите на хората. Засега партиите търпят неуспех в тази задача.”, разяснява Цветков. Той разясни, че сваляйки ГЕРБ от властта другите партии, с изключение на Българска социалистическа партия, не дават ясни знаци, че вземат решение проблемите на хората - на пенсионерите, на майките с деца, на елементарните, почтени хора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР