Не ГЕРБ, коалицията сама се свали заради корупция. Това заяви

...
Не ГЕРБ, коалицията сама се свали заради корупция. Това заяви
Коментари Харесай

Борисов в Монтана: Коалицията се самосвали заради корупция

" Не ГЕРБ, обединението сама се смъкна поради корупция ". Това съобщи пред свои симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се обърна към ръководещите: " Всички сте в кюпа на корупцията ".

" Лъжат, че Борисов и Митрофанова са ги свалили поради Македония. Ако знаете детайлностите - ще се забавлявате доста. Защото при Митрофанова, от дясната страна стои Корнелия Нинова ", акцентира някогашният министър председател.

" Двата милиарда евро не ги изтеглиха, тъй като служебното държавно управление на Румен Радев, няма какво да харчи. А президентът Радев да знае, че даже да има служебно държавно управление, бюджетът ще бъде гласуван. Освен в случай че не се намесят ПП-тата. Бюджет ще има! Лош, долнокачествен, само че ще има. В понеделник ще се гласоподават на комисия дребните бюджети, в сряда гласоподаване. В четвъртък заплащат на пенсионерите. Но спрете да лъжете ", изрично съобщи ръководителят на ГЕРБ.

" 300 милиона ви крадат на месец. Представяте ли си какъв брой сте ограбени? Я си го представете в чекмеджета? Аз съм се заклел, че злато в никакъв случай не съм имал ", сподели Борисов.

По думите му, в случай че ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е най-много на цената, която беше. " Кирил Петков споделя " привнесената инфлация ". От кого? Кой ти привнесе инфлацията ", се обърна към министър председателят в оставка Кирил Петков Борисов.

" Ние тази рецесия нямаше да я допуснем - нито щеше да се вдигне токът, нито горивата ", добави водачът на ГЕРБ.

" Ако създадат кабинет - есента и зимата ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне с цялостно болшинство. Ако имат разсъдък - отиваме на избори и оценката ще бъде на хората. Ако ГЕРБ беше в ръководството, в Брюксел Пленкович щеше да получи след нас участие в Еврозоната. Вчера България щеше да е в еврозоната, щяхме да сме измежду белите страни ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР