Не една криза чука на вратата, трябва диалог. Това заяви

...
Не една криза чука на вратата, трябва диалог. Това заяви
Коментари Харесай

БСП чакат спокойно и търпеливо третия мандат от Радев

Не една рецесия чука на вратата, би трябвало разговор. Това съобщи пред Българска национална телевизия във връзка политическата рецесия у нас ръководителят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и депутат от парламентарната група на Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

" Политическите сили би трябвало да седнат и да преговорят целите. Всеки един от политическите водачи да подходи като общественик ", прикани депутатът от Българска социалистическа партия.

" Нека президентът не е под напън и да даде третия мандат, само че до тогава да се разиска актуализацията на бюджета ", моли Ченчев.

" Никога не сме се бъркали в работата на президента, умерено и търпеливо чакаме третият мандат да пристигна при Българска социалистическа партия ", разкри социалистът.

" Без разискване на имена нищо не може да се случи – ние не сме лидерска партия ", заяви Иван Ченчев.

" По всички краища на България молят политиците за разсъдък и да сформират държавното управление. Не може себеуважаваща се партия да приема всичко покорно ", изясни той във връзка настояванията на " ИТН ".

" Има Такъв Народ демонстрирах високо равнище на експертност, диалозите ни бяха потребни, само че във връзка с част от лицата, препоръчани за министри, имахме проблем ", приключи Ченчев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР