Не една, а цели четири са жълтите торбички от вчерашния

...
Не една, а цели четири са жълтите торбички от вчерашния
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му

Не една, а цели четири са жълтите торбички от вчерашния запой на Бойко Рашков с магистрати в столичен ресторант, видя ПИК.
свързани новини33294преди 9 часа
След като видя водещата Ива Николова, Рашков побърза да се качи в колата на НСО, която го вози, като държеше от самото начало жълта торбичка с неразбираемо наличие.

Медията ни снима още и трима адвокати, измежду които и топ магистрат, които бяха на масата на Бойко Рашков., който е и татко на някогашния народен представител от " Демократична България " и Реформаторския блок Петър Славов.
свързани новини163578на 02.12.2021119502преди 17 часа
След като Рашков избяга от камерата на ПИК, Ива Николова влезе, с цел да попита магистратите какво са правили на една маса с вътрешния министър. Кадрите на медията ни уловиха, че на закачалката до компанията на Бойко Рашков са оставени още три такива торбички.

Въпреки настойчивите опити на ПИК да разбере какво е наличието на торбичките, Бойко Рашков за момента заобикаля тематиката. Възможно е и четиримата да са получили специфични дарове с идентично наличие, само че е допустимо и то да се разграничава.

Във всички случаи обаче с торбичките и наличието им се заплита,, напълно ускорява подозренията за нередности и приемане на дарове под масата.
свързани новини192441на 02.12.2021







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР