Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за

...
Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за
Коментари Харесай

Горещи спасителки на плажа в Иракли /снимки/

Не една, а две горещи спасителки на плажа бдят за спокойствието на народа. И изключително за мъжката част. Дениз Хайрула и Елица Младенова са секси морските патрули, чиито сочни форми топфотографът Ивайло Петров снима в специфична лятна фотосесия за вестник "България през днешния ден " на плажа в Иракли.
Дениз е апетитната брюнетка, за чиято помощ на плажа бленува всеки мъж, минал сполучливо най-малко през първите години на пубертета. Изваяно тяло като газела, чаровна усмивка и смъртоносен взор са единствено част от нейните достолепия. Но има още едно. Свободна е.
"И се любувам на свободата си, усещам се доста добре. Аз съм добра, откровена и прочувствена. Но не и скромна. Скромността е за тези, които нямат други качества ", споделя секси плеймейтката, оставяйки доста хубави чувства в душата на мощния пол.
25-годишната моделка, която бе корица на "Плейбой " и сграбчи второто място на еротичния конкурс "Мис Плеймейт ", обожава морето, усеща се удобно като спасителка на плажа и й подхожда извънредно доста тази роля. На нас също!
Морската сирена е три в едно - модел, танцьорка и гримьорка. Очаквано добра композиция!
В компанията на Дениз е и очарователната Елица. Морската сирена е талантлива от природата с прелестни сочни форми, блестяща усмивка и липса на терзание пред фотообектива. Особено когато е на плажа.
"Пека се чисто гола на плажа. Оставам единствено по кожа и даже не го върша на евин плаж. Не се тормозя от голотата, обичам я. Иначе като човек съм борбена, лъчезарна и добра ", споделя 20-годишната ни секси спасителка и прибавя, че за нея изрично размерът и портфейлът нямат значение.
Цяло лято Елица работи в аквапарк в Несебър, а след това ще кандидатства логика на психиката във Великотърновския университет, тъй като обича да изслушва хората и да им оказва помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР